Depeche Mode 1 wrote:
Znam stari, da je taj Ilimzn u Dalmaciji, al je predaleko. To je tramak za popizdit.
Ovako ću se upustit u avanturu, pa šta bude....Prika ima sve u preduzeću ;-) i više od opreme koju si nabrojia, za to je lako. Ovo ostalo će bit velika kocka, al jebiga meni draže to nego ga slat kilometrima dalje od sebe, kužiš.
Majko moja, ko da ga saljes na Aljasku

pa sta je danas problem kada imas kurirske sluzbe koje ti dodju na kucu, uzmu paket i odnesu ga di triba!
A sta bi jos reka da si uvozija onaj dvodjelni G22000 Sansui receiver (oko 50 i kusur kila) iz USA ka ja?
Depeche Mode 1 wrote:
Šteta šta si inviša u Sansui, moga bi ti i drugu željezariju servisirat.
I ovako mi je problem sve ovo, a kamoli jos da se rasirim na Marantze, Revoxe, Rotele, Pioneere...
Za sve to trema i servisna dokumentacija, ali najveci trosak su dijelovi koji se odavna ne proizvode. I onda ima slucajeva da obicni integrirac placam 50 !?! US$ bez shippinga, jer jednostavno je unikatan (nema ekvivalenta) a kad crkne, npr. ne rade Power Metri na G22000 receiveru. A takvih stvari ima brdo... tako da mi je drago da nisam podlegao pritiscima (a bilo ih je) da se bavim i drugim markama.
Skup je ovo sport, a biti ce sve skuplji i skuplji!