pepa wrote:
Pošto se Kale ne bavi restauracijom ne-Sansui uređaja,ja bi se javio Željku (Ilimzn-u) i pričekao malo da dođem na red.
U svakom slučaju uređaj vrijedan pažnje
Pepa, slazem se sa tobom, ilimzn je prava adresa za takav posao, ja bih ga cekao i pola godine ako treba, jer ima dvije vrlo vrijedne karakteristike, covjek je postenjacina na kvadrat, plus zna znanje!
Depeche Mode 1 wrote:
Hoću vrlo rado, u 6 mjesec mi stiže kući.
Cijena je 2800 kn, smatram da sam dobro prošao, a vi?
Molia bi vas samo podatke od toga servisera u inbox i kontakt broj.
Kako bi okarakterizirali njegov zvuk, jel'loši ili bolji od Marantz-ovih receivera s kraja 70 ih.
Čitao sam da je njegov tuner u biti isti revox 760 jedan od boljih iz njihove seriji, a pojačalo kao ono u modelu revox 750.
Za takav uredjaj prosao si dobro sa cijenom, ali budi spreman jos bar toliko izdvojiti (ako ne i vishe) za istinski refresh. Moze se proci i jeftinije, ali onda bi se refresh obavio samo glede sigurnosti rada uredjaja, ali i ne parametara, pa sam misljenja, ako se vec bude cekalo ilimzna, steta bi bilo ne napraviti to do kraja kako treba.
Vecina misli da nabavkom vintage uredjaja su povoljno dosli u klub visokog HIFi-ja, no to je tek prvi dio... treba vratiti mladost tih staraca, a to je zahtjevan posao, ako se misli to napraviti kako treba.