Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Audiofil.net

Audiofil.net 16 Ruj 2014 22:50 #8585

• zoranson
  • zoranson's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
ja sam se tamo pokušava prijavit,ali svaki put bi mi izbacilo da mi je administrator blokira mail,pa sam prova sa ostala dva maila,ista stvar,a prvi put se prova prijavit,i onda proćitam da nisi dozvoljeni mailovi ovi besplatni,gmail.yahoo,netmail.mislim koje su to pizdarije,onda mi palo na pamet,znači oni su ka neki tzv,jet set,znači moras imat mail od firme da bi moga raspravljat tamo s njima,a ja šta sam pomorac ,odakle meni mail od firme,a ćitajuči ovo i ovako bi me sigurno brzo blokirali da sam im postavia pitanje ka i ovde
Posljednja izmjena: 16 Ruj 2014 22:52 od zoranson.
Administrator je zabranio postanje.

Audiofil.net 26 Pro 2014 13:24 #9418

• cassini
  • cassini's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
ma volin tamo otić čitat kak se jedan drugom uvlače u guzicu i sad opet ima "škakljiva" tema - naime član "sten" tvrdi da ČUJE razlike između nekoliko ponuđenih šrekera i utičnica u zidu!!! :(

mi ostali smo očite previše zakinuti tim bogomdanim darom pa nam šteker od 250kn zvuči kao i onaj od "elektrokontakta" za 15 kn...

čudim se kako dotični ne čuje "pozadinski šum od Velikog praska" pa da spomene kak mu to smeta da čuje i osjeti razmjštaj glazbenika u studiju.... :grimasa:
-ne čuju svi ljudi jednako - dakle rasprava o otome što zvuči bolje onda nema smisla, ne?-

Audiofil.net 05 Sij 2015 19:52 #9525

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Ovih par dana imam malo vise slobodnog vremena, pa evo i lutam bespucima interneta, pa tako sam i posjetio Audiofil.net.... kada tamo stanje za plakanje...

Nestaju teme u sekundi (tema koju je Apparatus zapoceo o nekom Krellu, pa je ekipa saljivo reagirala, pa se Appy sticao, i pobrisao sve postove u svojoj temi, pa je admin lipo pobrisao cijelu temu!!), ili tema "Stekeri, strujni" koja je debelo pobrisana tako da i dugogodisnji clanovi foruma su ogorceni i javno se pozdravili sa takvim forumom (kao npr. White face, baxa i Lest), a ko zna koliko ih je otislo a da se nisu ni pozdravili....

Zalostan kraj jednog vrlo dobrog foruma. Na kraju je ostao kao jedna citaonica starih postova koji su napisani dok se jos politika svevisnjeg admina nije kosila sa slobodom govora. Jest da je njegov forum, ali brate mili nije niti jedini.

Sve u svemu, vidim da nisam nista propustio sto ga nisam posjetio zadnje vrijeme, a sada cu jos i manje....

Audiofil.net 05 Sij 2015 19:54 #9526

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
višestruke odjave u nizu sa foruma zbog obrisanih postova,raspad sistema,,,no nekako mi se čini da je to lančana reakcija kao posljedica ove sulude krize,kam god pogledam sve se raspada...

Audiofil.net 05 Sij 2015 20:01 #9527

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
Sad vidim da smo Kale i ja u isto vrijeme pisali post gotovo istog sadrzaja...

Audiofil.net 09 Sij 2015 10:37 #9547

• cassini
  • cassini's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
eno, naprasno zatvorili temu "što bi sa forumom"...čim se spominje admin on odma po provjerenom sistemu - ugušiti pobunu do kraja... :ulol:

jbg, trebali su napravit 2 sekcije foruma - "početnici i neznalice" i "bogati i iskusni" tao da ovi iz prve sekcije nemaju pristup drugoj sekciji dok ne dokumentiraju odr. iznos za uređaje koje imaju doma... :hmm:

ali zašto pojedinci koji su odustali od tamo nisu došli ovdje???
-ne čuju svi ljudi jednako - dakle rasprava o otome što zvuči bolje onda nema smisla, ne?-
Stranica se generirala za: 0.219 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register