Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Audiofil.net

Audiofil.net 18 Srp 2013 11:57 #6430

• gord
  • gord's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Ovim pisanjem ne želim umanjiti trud i doprinos sound news foruma audiofilnoj zajednici ....međutim jedna je činjenica Audiofil forum je "audiofilska enciklopedija".Ima jako puno korisnih i dobrih tema...i prava šteta što je u određenom trenutku administracija zakazala.Kad kažem zakazala onda mislim da nije adekvatno i korektno odrađivala određene situacije.Npr. za određene članove pisanja su bila pod povećalom ,dok neki su mogli pisati što su htijeli (kad se sjetim razno raznih upada u Sansui kutak i prvociranja ...) a nisu bili sankcionirani..... Danas je tamo situacija malo drugačija (manje provokacija na određena pisanja...) nema više kvalitetnih tema-rasprava ... društvo se razvodnilo (što dobrovoljnog što apstiniraju) ali i admin je napravio čistku i sa takvim stilom rada forum kavnitativno i kvalitativno srozao....Krivo mi je za bananje kaleta ....
Administrator je zabranio postanje.

Audiofil.net 18 Srp 2013 12:31 #6431

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Gord,potpuno se slažem,i u pravu si.Iako tamo idem nešto češće nego ovdje,izuzetno mi smeta par pojedinaca,kojima je dozvoljeno da maltretiraju sve i svakoga.I to se smatra kao štos(pretpostavljam)Zamisli da ja kao psihijatar,na svaki vaš osvrt,na bilo što,počnem tražiti podsvjesne motive iza vaših komentara.Treba zanimanje i posao ostaviti izvan našeg hobija,i nikako ga ne miješati,bez obzira što se možda ne slažemo u stajalištima(ali samo oko hife-jer to je specijalizirani forum)Neki to tamo ne razumiju,stalno se razmeću intelektom ili "ogromnim"iskustvom..No zato ima ljudi koji su sasvim na mjestu.Mnogi stari članovi jako malo ili nikako više ne učestvuju(tatamata,Dapo,Aqua...),a to ipak nešto govori.Slažem se da na svakome forumu ima uvijek nepoćudnih koje treba odmah banati,no politika uređivanja tamo je malo otšla predaleko s jedne strane,a sa druge niti ne opominje spamanje,smatrajući to kao oživnjavanje foruma.
Alea iacta est !(DES)

Audiofil.net 18 Srp 2013 13:57 #6432

• gord
  • gord's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
catalyst wrote:
Zamisli da ja kao psihijatar,na svaki vaš osvrt,na bilo što,počnem tražiti podsvjesne motive iza vaših komentara.
:hmm: bolje nemoj....,bilo bi nas svakakvih. :)
catalyst wrote:
...a sa druge niti ne opominje spamanje,smatrajući to kao oživnjavanje foruma.
Ma sa ovom politikom spamanja ja se slažem i to bi dozvolio (jer znaš ono ,daj mi red sira,pa red salame.....) a ja bi malo i pršuta .Što sam htio reć sa ovim .Pa da koji put razgovori unutar teme odu u spam mod i to je dobro jer se tako bolje upoznajemo .... al taj spam mora bit umjeren. Nisam za striktno pridržavanje teme,jer treba biti komunikacije.....

Audiofil.net 18 Srp 2013 14:08 #6433

U stvari pogledaj U predstavljanju ;)

Audiofil.net 18 Srp 2013 14:57 #6434

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Pogledaj samo temu:Why we needs audiophiles.ne treba ti nikakvo daljnje elaboriranje.A trajat će ona jooooš dugo...
Alea iacta est !(DES)

Audiofil.net 18 Srp 2013 18:20 #6435

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Vjerojatno će se navedena debata razvodniti, jer tamo više nema ljudi koji svojim praktičnim znanjem mogu nešto doprinijeti...
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

Audiofil.net 18 Srp 2013 19:07 #6437

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
gord wrote:
Ovim pisanjem ne želim umanjiti trud i doprinos sound news foruma audiofilnoj zajednici ....međutim jedna je činjenica Audiofil forum je "audiofilska enciklopedija".....
Enciklopedija je u velikoj vecini radi Ilimzina, i njegovih postova! Ovom prilikom jos jednom Ilimzn :care:
Ima tu jos povremenih izleta u kvaliteti, ali taj covjek je zaista unikatan po mnogo cemu, em poznaje teme iz sirokog polja elektronike (od digitale, preko solid state pojacala pa do cijevnih sklopova, a da ne zaboravim i zvucnicke projekte!!). I sto je najvaznije, bez fige u djepu uvjek je spreman pomoci!
Dan danas sje sjecam kako sam izveo raspored masa na glavnim napajackim kondenzatorima u G8000 receiveru po njegovom receptu.
No, niti on nema vise volje tamo postati...

Audiofil.net 18 Srp 2013 19:15 #6438

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
gord wrote:
catalyst wrote:
Zamisli da ja kao psihijatar,na svaki vaš osvrt,na bilo što,počnem tražiti podsvjesne motive iza vaših komentara.
:hmm: bolje nemoj....,bilo bi nas svakakvih. :)
catalyst wrote:
...a sa druge niti ne opominje spamanje,smatrajući to kao oživnjavanje foruma.
Ma sa ovom politikom spamanja ja se slažem i to bi dozvolio (jer znaš ono ,daj mi red sira,pa red salame.....) a ja bi malo i pršuta .Što sam htio reć sa ovim .Pa da koji put razgovori unutar teme odu u spam mod i to je dobro jer se tako bolje upoznajemo .... al taj spam mora bit umjeren. Nisam za striktno pridržavanje teme,jer treba biti komunikacije.....

Ja nisam pristasa off-topica, u blagoj (ali zaista blagoj) mjeri da, ali cemu razgabati na dugo i siroko u nekoj temi koja nema veze sa tim. Pa zar je tesko otvoriti novu temu, i nastaviti tamo o tome, nego nadrobiti u jednoj temi 200 stranica od golih zenskih do porezne politike...
Prvo, da ti ponekad i zatreba neki podatak, ko ce ga naci u kobasici od npr 200 str. u kojoj je nadrobljeno svasta.
Dakle, lijepo se otvori nova tema, prikladnog naziva, i nastavi se tamo o datoj tematici...

No na audiofilu je druga stvar, tamo se dozvoljava teshki offtopic ako se ne dira u (za admina) zabranjene stvari, e onda on lijepo uzme gumicu i izbrishe sve sto mu je uz dlaku. Time valda misli da je rijesio stvar...

Jest da je njegov forum, ali isto tako jest da je internet medij na kojem se moze otvoreno diskutirat, pa ako se ne moze u njegovoj avliji, moze zato u drugoj :obrva:
Posljednja izmjena: 18 Srp 2013 19:16 od Kale.

Audiofil.net 19 Srp 2013 10:27 #6440

• gord
  • gord's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Sinnerman wrote:
Nedavno sam reagirao na kršenje forumskih pravila jednog neoliberalnog kapitalista pa su mi to pobrisali a koliko vidim u galeriji su mu pobrisali sve komentare i stavili zabranu daljnjeg komentiranja. Našlo se još ljudi koji su to skužili, bili su malo oštriji u komentarima i doviđorno komentari u galeriji. Frajer ima 3 nika na forumu i dvije galerije a pravi se mutav.

Ovo je baš zanimljivo,ajme malo informiraj,o kome se to radi.

Audiofil.net 19 Srp 2013 12:24 #6441

Ma svako ko zna između redaka čitati , vidi da su u" povoljnjijoj " poziciji članovi koji imaju skupe (hi end) komponente . Naravno da tamo ima "enciklopedija" izvanredno poučnih postova , međutim dovoljan je pokazatelj o kvaliteti foruma je komertiranje osoba tipa Ilimzn, Ismael, Eradoncic .... ima ih puno sori , ali svi znate o čemu pričam. Ne želim nikom što ne bi poželio sebi, ali osobno mišljenje je da se netko precijenio ida sad na "umjetni" način održava aktivnost . Osobno mislim da je nastalo "zasićenje" , ali to je samo moja mišljenje.
Stranica se generirala za: 0.227 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register