gord wrote:
catalyst wrote:
Zamisli da ja kao psihijatar,na svaki vaš osvrt,na bilo što,počnem tražiti podsvjesne motive iza vaših komentara.

bolje nemoj....,bilo bi nas svakakvih.
catalyst wrote:
...a sa druge niti ne opominje spamanje,smatrajući to kao oživnjavanje foruma.
Ma sa ovom politikom spamanja ja se slažem i to bi dozvolio (jer znaš ono ,daj mi red sira,pa red salame.....) a ja bi malo i pršuta .Što sam htio reć sa ovim .Pa da koji put razgovori unutar teme odu u spam mod i to je dobro jer se tako bolje upoznajemo .... al taj spam mora bit umjeren. Nisam za striktno pridržavanje teme,jer treba biti komunikacije.....
Ja nisam pristasa off-topica, u blagoj (ali zaista blagoj) mjeri da, ali cemu razgabati na dugo i siroko u nekoj temi koja nema veze sa tim. Pa zar je tesko otvoriti novu temu, i nastaviti tamo o tome, nego nadrobiti u jednoj temi 200 stranica od golih zenskih do porezne politike...
Prvo, da ti ponekad i zatreba neki podatak, ko ce ga naci u kobasici od npr 200 str. u kojoj je nadrobljeno svasta.
Dakle, lijepo se otvori nova tema, prikladnog naziva, i nastavi se tamo o datoj tematici...
No na audiofilu je druga stvar, tamo se dozvoljava teshki offtopic ako se ne dira u (za admina) zabranjene stvari, e onda on lijepo uzme gumicu i izbrishe sve sto mu je uz dlaku. Time valda misli da je rijesio stvar...
Jest da je njegov forum, ali isto tako jest da je internet medij na kojem se moze otvoreno diskutirat, pa ako se ne moze u njegovoj avliji, moze zato u drugoj