Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Audiofil.net

Audiofil.net 22 Srp 2013 15:23 #6453

• gord
  • gord's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
admin_ wrote:

....Dakle moderatori specijalziranih tema bi valjda trebali biti kompetentni u svojim područjima i isto ipak pripazati da se u vrelu tolikog znanja ne dešavaju takvi kardinalni propusti, djelili oni pravdu mrkvom ili batinom.....

Neću ulaziti u stručnost navedene rasprave između tebe i dotičnog, jer mi je to nepoznanica pa ne mogu prosuđivati tko je u pravu... al ti zato mogu reći da se ne slažem sa tvojom konstatacijom da bi moderatori trebali biti stručni i određena pisanja koja nisu "stručna" brisati ili što ti ja znam....Onaj tko piše i što piše se sam otkriva u ovom slučaju audiofilnoj zajednici pa će dotična zajednica "znati procijenjivati ovo :care: ili ovo :grimasa: Za mene moderator ima funkciju da pisanu komunikaciju na forumu održava u tolerantnom tonu da nema vrijeđanja,da nema pretjeranog spamanja.. a stručnost tj.stručnjaci će se već pokazati.
Posljednja izmjena: 22 Srp 2013 15:30 od gord.
Administrator je zabranio postanje.

Audiofil.net 22 Srp 2013 15:25 #6454

• gord
  • gord's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Kale wrote:
Misljenja sam da trajni ban bi trebala biti zaista krajnja i rijetka mjera na nekom forumu. Moze biti hladjenje od 7 pa do godine dana (pogotovo ako clan foruma nikad nije upozoren od strane administracije, kao u mom slucaju na audiofilu, ali to vise kazuje o samoj administraciji koliko sa visoka gledaju na clanove foruma).

Slažem se .

Audiofil.net 28 Kol 2014 13:17 #8462

• cassini
  • cassini's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
eno opet se vodi raprava o kvaliteti tog foruma...naravno oni žele bit iznad ostalih jer ne žele da se uopće raspravlja o uređajima ispor 8000-10 000kn ver samo o "visokoj klasi" pa su popljuvali tipa koji je eto naivno pitao zašto mu ne rade (ili loše rade) PC zvulčnici od 200 kn....

A taj isti tip je možda za godinu dana mogao postaviti pitanje " Kupio sam Monitor Audio siver zvučnike i pojačalo Rotel RA 10 i slabije se čuje tweeter na lijevom zvučniku - dajte savjet"... al bitrno da us ga otkantali u startu. I onda se čuda kad nema novih ljudi i forum zamro!!!!

Mislim stvarno su postali bahati i bezobrazni, posebno "white face"....a ni admin nije niš bolji...Joby je posebna priča još odavno...
Jebe se njima kad sa plačicom koju imaju mogu kupti aparate od 10 000kn svakih 6 mjeseci...A mi koji to ne možemo nismo dovoljno "teški" za rasprave tamo...

nek si uvedu članarinu za pristup forumu pa će samo njih 5-6 mlatit praznu slamu i smijat se istim šalama svaki put... :)

www.audiofil.net/forum/forum_posts.asp?TID=11409&PN=22
-ne čuju svi ljudi jednako - dakle rasprava o otome što zvuči bolje onda nema smisla, ne?-
Posljednja izmjena: 28 Kol 2014 13:19 od cassini.

Audiofil.net 28 Kol 2014 15:49 #8463

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Čudi me da neke individue s tog foruma zbog prevelikog znanja i umišljenosti već nisu s materijalnog prešle na energetski nivo. :hmm:

Audiofil.net 28 Kol 2014 22:18 #8466

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Kod njih ništa čudno...
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

Audiofil.net 28 Kol 2014 23:24 #8469

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Pa da ko će drugi nego White face, veliki znalac o audiu, moš mislit :grimasa:

Audiofil.net 29 Kol 2014 16:16 #8474

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Tamo ce uvijek biti tako jer sve dok admin podilazi povlastenoj grupici clanova, a dok njemu nevazne clanove i za manje stvari bana trajno, stvari necedu ici na bolje. Meni je ostao u sjecanju Che Guevara, clan koji je vrlo brzo izbacen iz foruma jer... prvo - izgleda da je dobro znao relacije na tom forumu, a drugo - bio je bez dlake na jeziku!

I danas se biserni admin audiofila cili cudi sto mu server steka radi pretrazivanja baze postova... pa naravno, ekipa se logira da bi procitala stare postove, jer u novijim i nema sta procitati :grimasa: ! Doslovno audiofil.net zivotari danas jedino zbog dobre baze starih postova!
Posljednja izmjena: 29 Kol 2014 16:16 od Kale.

Audiofil.net 29 Kol 2014 19:49 #8475

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Kale wrote:
Tamo ce uvijek biti tako jer sve dok admin podilazi povlastenoj grupici clanova, a dok njemu nevazne clanove i za manje stvari bana trajno, stvari necedu ici na bolje. Meni je ostao u sjecanju Che Guevara, clan koji je vrlo brzo izbacen iz foruma jer... prvo - izgleda da je dobro znao relacije na tom forumu, a drugo - bio je bez dlake na jeziku!

I danas se biserni admin audiofila cili cudi sto mu server steka radi pretrazivanja baze postova... pa naravno, ekipa se logira da bi procitala stare postove, jer u novijim i nema sta procitati :grimasa: ! Doslovno audiofil.net zivotari danas jedino zbog dobre baze starih postova!

Interesantno je za reći kako su se Sansui fanovi preselili na ovaj forum i Sansui kutak na Audiofil.netu je tako reći mrtav od travnja 2012., ali je zato to tamo najposjećenija tema u retro audiu sa preko 470.000 pregleda.

Audiofil.net 30 Kol 2014 08:29 #8477

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Kad se samo sitin kako su mene počastili(tatamata i njegov dildo) , a tek sam se bija priključija.Muka mi dođe :grimasa:

Audiofil.net 31 Kol 2014 10:29 #8482

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
Vidim da se jedan dio rasprave prebacio na tehničke probleme. Sreća pa ovdje iam ekipu koja mi neda spavat dok se takve 'sitnice' ne riješe ;) :zvekan: :rolol:
Talk About Sound
Posljednja izmjena: 31 Kol 2014 10:30 od admin.
Stranica se generirala za: 0.329 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register