Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMA: Sansui EIGHT - receiver ispred svog vremena

Sansui EIGHT - receiver ispred svog vremena 29 Pro 2016 13:34 #12273

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Kale wrote:
Jos jedna stvar koja me je odusevila ovdje je primarni dio glavnog transformatora, naime Sansui je napravio da mozete izabrati izmedju 8 (!) razlicitih primarnih napona!! Kapa dolje!

Kale, ne znam da li ti je ovo namješten napon jer sad je na 220V. Koliko kužim sa slike desni selector treba ići na RED.
Administrator je zabranio postanje.

Sansui EIGHT - receiver ispred svog vremena 29 Pro 2016 17:59 #12275

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Archie wrote:

Kale, ne znam da li ti je ovo namješten napon jer sad je na 220V. Koliko kužim sa slike desni selector treba ići na RED.
Ne, Archie, tada bi trafo bio podesen za 240V, no kako bilo da bilo ostavio sam ga na 220V jer kako sada u zimskim mjesecima meni napon ne prelazi 220V, a zna pasti i na 200V misljenja sam da je bolje da ostane na 220V
Posljednja izmjena: 29 Pro 2016 18:00 od Kale.

Sansui EIGHT - receiver ispred svog vremena 29 Pro 2016 19:13 #12276

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Kale wrote:
Archie wrote:

Ne, Archie, tada bi trafo bio podesen za 240V, no kako bilo da bilo ostavio sam ga na 220V jer kako sada u zimskim mjesecima meni napon ne prelazi 220V, a zna pasti i na 200V misljenja sam da je bolje da ostane na 220V

OK. Nisam znao. Kod mene je stalno cca 235V pa sve što mogu okrećem na 240, ako postoji. Evo, trenutno 237V.
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatori: Kale, pepa
Stranica se generirala za: 0.151 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register