Sound News Web - Discovery Of Sound

Sve što ne možete ugurati u postojeće forume, a pričali bi o tome

TEMA: Audiofil.net - High Speed Delete

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 23 Velj 2012 07:36 #443

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
I na kraju jos nesto, evo mog zadnjeg posta (prije ovog izbrisanog) na audiofilu:

http://www.audiofil.net/forum/forum_posts.asp?TID=12829&PN=11

Kale
Banned

Registriran: 17.siječanj.2005
Online Status: Offline

Quote Kale Napisano: 02.siječanj.2012 u 19:14

Dobih neke poruke na mail... da su se pojavila neka ukazanja na ovom forumu... kad ono crveni vrag... hebate... cuda su zaista moguca :)

Ova tema je ispala ko neki Bozicni americki c/b film iz 30 tih godina... tesko da moze covjeka ostaviti ravnodusnim, pogoto nekoga ko je odavna na ovom forumu. Drago mi je da se ovako pozitivna atmosfera izrodila iz zaista sumornog uvoda, i to je nesto sta sam samo na filmovima vidio :))

Ja na zalost jos nisam spreman na povratak ovdje, ali ipak sam se odlucio javiti, samo kao podrska da se ovako nastavi. Dosta je sumorne stvarnosti u stvarnom zivotu, pa bar ovaj virtualni nek bude ruzicast... i za kraj ovog mog posta podrske evo....

Koja sam ja naivcina :sick:
Posljednja izmjena: 23 Velj 2012 07:36 od Kale.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 23 Velj 2012 07:57 #444

• dvv
  • dvv's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
admin wrote:
Ha, ha, ha!!! Deane pa gdje si do sad???? Izvoliš se predstavit svima koji te ne znaju ;) :) :) :)

Oho, "Admin", ni manje ni više! Sa kime imam čast, molim lepo? Admin je funkcija, a ne ime.

Inače, stvarno sam propustio da se predstavim, nije mi palo na pamet. Sada ću ja to.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 23 Velj 2012 08:21 #446

Ja sam onaj kaje banan.Kolko mogu skužiti to je zbog komentara u temi Vic, a odnosi se na sliku klinca koji drži za noge lutku na napuhavanje (sex alat).Uglavom napisao sam nekaj u smislu da kaj se čude da, dijete misli da su to tačke (kariola) i da bi tak tačke trebalo dizajnirat pa bi na bauštelama porasla produktivnost.Valjda ne bum zbog toga i ovdje :) Zakljućujem po tome jer mi je to bio zadnji post.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 23 Velj 2012 11:36 #458

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Ima jos jedna stvar, da sam postao link na americku AudioKarmu, sta mislite, bili bi reakcija bila ista?

Vjeruj mi da bi !
Dosta dobro poznajem tamnošnjeg admina. Svojedobno sam mu pomogao dignuti taj forum na određenu razinu. Doveo mnoge ljude, upoznao ga sa dilerima i uvoznicima, dao mu sijaset ideja...no život teče dalje....
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 23 Velj 2012 11:58 #464

• LOUIS PRIMA
  • LOUIS PRIMA's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 2
Možda si ga upoznao sa krivim dilerima,ha ha
Moj Ukus Je Jednostavan : Zadovoljan Sam Najboljim ! (Oscar Wilde )
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 23 Velj 2012 13:27 #478

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Audison wrote:
Kale wrote:
Ima jos jedna stvar, da sam postao link na americku AudioKarmu, sta mislite, bili bi reakcija bila ista?

Vjeruj mi da bi !

Ja vjerujem da ne bi, jer sta je sve linkano bilo na tom forumu, pa nikome ni dlaka nije pala sa glave.
No, s ovim odgovorom ja stavljam tocku na "i" sta se tice audiofil.net i njegovog admina. Jednostavno mi se ne da vise o tome.

A ova tema neka bossu bude podsjetnik koja je chunka ispao :sick:
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 23 Velj 2012 14:42 #483

• Sinnerman
  • Sinnerman's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • Hvala primljenih 1
Nevjerojatno je da se vicevi ne smiju komentirati. Odnosno, kako tko...

Ma neću ni ja ništa drobiti. Nek se izbana svatko tko nije ulizica određenim pojedincima.
meteoropat
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 23 Velj 2012 17:00 #490

Nemam ništa protiv audiofil foruma ,al je,,ga - barem obrazloženje - makakvo -pogriješio -slažem se-/za mene osobno prića završena (iako ih i dalje čitam ) ? :(
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 23 Velj 2012 17:24 #491

• LOUIS PRIMA
  • LOUIS PRIMA's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 2
Kaj nemreš bez Janga,ha ha
Moj Ukus Je Jednostavan : Zadovoljan Sam Najboljim ! (Oscar Wilde )
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 23 Velj 2012 17:53 #493

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Još kad bi se imalo šta za čitati sa tog foruma bilo bi ok, ali sve ode kao mast u propast, gubljenje vremena.
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Tema je zaključana.
Stranica se generirala za: 0.202 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register