Sound News Web - Discovery Of Sound

Sve što ne možete ugurati u postojeće forume, a pričali bi o tome

TEMA: Audiofil.net - High Speed Delete

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 14:34 #541

Ma ćemu i mala doza antagonizma? Mi, odnosno Vlasnik ovog foruma su napravili novu rupicu i sad se špekulamo (klikeramo) s kim nam paše i bok!
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 15:00 #544

• ne.dobri
  • ne.dobri's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
dvv wrote:
Ako je tako, pa to je tek onda glupo.

DIY forum nikada nije i ne može biti konkurencija nekom drugom forumu opšte orijentacije.

A koliko se sećam, i njega su pokrenuli neki otpadnici sa Audiofil.net-a.

diyaudio.com.hr nije komercijalan i nema nikakvih sponzora, zabranjeno je bilo kakvo oglasavanje, pa cak i unutar samih postova.
Pokretanje se slucajno poklopilo sa frustracijom clanova DIY sekcije AN-a.
Puno je clanova zbog toga otislo s AN foruma, a puno ih se tamo nije moglo ni registrirati zbog politike da je zabranjena registracija sa free mailovima.

Ne zamjeram nikome, pa ni Adminu Audiofil.net-a, jer shvacam da zbog komercijalnosti foruma i ugovora s oglasivacima, neke stvari mora brisati bez obzira na to sto to vjerojatno sam ne bi htio.

Admin Sound News foruma je prakticki jos na pocetku i sam ce vidjeti kakve uvjete ce mu postavljati potencijalni oglasivaci, morat ce dobro vagati sto mu se vise isplati.

Citam i pratim sva tri foruma jer me ta tematika interesira, a povremeno se i javim kojim postom. :-)

Pozdrav svim clanovima Sound News foruma i ohrabrenje Adminu SN-a da nastavi s dobrim poslom

Admin
diyaudio.com.hr
Posljednja izmjena: 24 Velj 2012 15:02 od ne.dobri.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 15:22 #548

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
ne.dobri wrote:
Admin Sound News foruma je prakticki jos na pocetku i sam ce vidjeti kakve uvjete ce mu postavljati potencijalni oglasivaci, morat ce dobro vagati sto mu se vise isplati.

Pozdrav svim clanovima Sound News foruma i ohrabrenje Adminu SN-a da nastavi s dobrim poslom

Admin
diyaudio.com.hr
Prvo hvala kolega i najbolje želje vraćam natrag dobrom susjedstvu.

A sad drugo:

Ne brigam ja puno oko oglašivača - da sam se brinul oko njih, davno bi ova butiga bila zatvorena, jer ekonomske računice za tri godine postojanja i održavanja ovih stranica (u tom kontekstu) nema.

U kontekstu portala pitanje trgovine igra ulogu, ali u kontekstu communitya, redakcija snw portala ne preuzima, niti želi preuzeti, niti može preuzeti odgovornost za korištenje foruma prema zadanim pravilima (coming soon btw). Ako se to ne sviđa oglašivaču, onda se miješa u redakcijsku politiku ovog medija, a to je admin ovog foruma već prošao kroz uredničku karijeru.

Sve u svemu - nije baš toliko tanka granica između reklame i dobrohotnog posta, no prije svega onaj koji odlučuje o tome mora biti objektivan, nepristran i svjestan svoje obveze i odgovornosti prema onome što radi.

Tulike.

Lp
admin
Talk About Sound
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 17:14 #557

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
Ne znam jel da ovo selim ili ne u zasebnu temu...

P.S.
Deane bome si radio. Svaka čast.

EDIT

Jest da je sve napisano u kontekstu, al evo tu tema za sebe pošto je i DDM hifi brand.

http://sound-news.net/index.php/forum/6-hi-fi-oprema/558-ddm
Talk About Sound
Posljednja izmjena: 24 Velj 2012 17:24 od admin. Zbog poradi: Dopunio poruku nakon seljenja postova
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 17:34 #559

• ne.dobri
  • ne.dobri's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
@dvv
Mozda si me krivo shvatio, ja to ne smatram reklamom.
Reklamom smatram kad je netko naporan s guranjem svojih proizvoda, a to ni na AN-u od tebe nikad nisam vidio. Dapace, tesko bi te tamo uopce bilo povezati s DDM-om.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 20:01 #567

• dvv
  • dvv's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Ma ljudi, ono je bio samo primer kako sam to bio stavio na AN, i Žac kaže - ne može, to je reklama, ona se plaća.

Niti bih ikada zloupotrebio bilo čije gostoprimstvo - dozvolite, ja ipak nisam neki polupismeni paor, a imam tih mojih 58 godina za pojasom. Dobro znam šta jeste, a šta NE BI TREBALO da bude reklama.

Jesam se naradio samo tako, Vlado. Deluje sve jednostavno, i bilo bi mnogo jednostavnije da sam samo sebi pravio, ali kada se pripremaš za neku seriju, kao više komada, onda moraš da razmišljaš drugačije, mnogo temeljnije i detaljnije.

Ali, nije mi žao, meni nikada nije žao rada, vremena i novaca ako postignem željene rezultate.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 20:10 #571

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Ovdje se na to drugačije gleda Dejane,nema da brineš,samo još kada bi stavio sličicu u avatar,bio bi za pet :)
Alea iacta est !(DES)
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 20:17 #572

• dvv
  • dvv's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
catalyst wrote:
Ovdje se na to drugačije gleda Dejane,nema da brineš,samo još kada bi stavio sličicu u avatar,bio bi za pet :)

Pokušao sam, Dok, ali iz nekog meni nepoznatog razloga nije prošlo.

Možda nisam video zahteve kako treba - koja dimenzija, koja kilobajtaža?
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 20:23 #573

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
dvv wrote:
catalyst wrote:

Pokušao sam, Dok, ali iz nekog meni nepoznatog razloga nije prošlo.

Možda nisam video zahteve kako treba - koja dimenzija, koja kilobajtaža?

Ako si proba stavit nekog Marantza u avatar, forum to ne raspoznaje pa ti ga je odbija :)
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 20:26 #574

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Ne znam koliko piksela i Kb,to ti piše kada kreneš stavljati,onda ubaciš sliku,a ono se ne vidi ništa,ja malo počekao i kliknuo onako na blef dolje da promijeniš avatar.I uhvatilo.I to admin mora narihtati.
Alea iacta est !(DES)
Tema je zaključana.
Stranica se generirala za: 0.181 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register