Sound News Web - Discovery Of Sound

Sve što ne možete ugurati u postojeće forume, a pričali bi o tome

TEMA: Audiofil.net - High Speed Delete

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 21 Velj 2012 22:24 #387

• LOUIS PRIMA
  • LOUIS PRIMA's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 2
Neznam,vidjet ću još,ovo ti je zadnja opomena.

Ha ha
Moj Ukus Je Jednostavan : Zadovoljan Sam Najboljim ! (Oscar Wilde )
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 22 Velj 2012 02:23 #390

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Kale wrote:
Nevjerojatno, ali istinito... na audiofil.net forumu ulogirao sam se po prvi puta nakon ohoho vremena samo da bih u Sansui kutku napisao da se ovdje otvorio novi podforum Sansui audio tema.
I znate li koliko je post bio ziv, niti 5 minuta!!!
Bogme, i ja sam iznenadjen brzinom. Zapravo su usavrsili brisanje do savrsenstva!

I kao nagradu, uslijedilo je bananje :)

Ajde, još bi shvatio brisanje posta(link),ali da te još i zbaniraju, to mi je neshvatljivo :woohoo:

Dobro Lujo kaže - nervoza (a vjerojatno još i štošta drugo).
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 22 Velj 2012 02:38 #391

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
dvv wrote:
Dobro - pa šta?

Može li tebe, ili bilo koga od nas, jedan administrator sprečiti da se družimo, ako mi to želimo?

Jesmo li ili nismo sada lepo ovde?

DVV, stara džombo - welcome :P :P

Gledam ova tri slova i ne vjerujem. Kako to da si nam se odlučio ovdje pridružiti?
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 22 Velj 2012 07:51 #392

• dvv
  • dvv's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Abraxas wrote:
DVV, stara džombo - welcome :P :P

Gledam ova tri slova i ne vjerujem. Kako to da si nam se odlučio ovdje pridružiti?

Jednostavno. Nisam ni znao da ovaj forum postoji, dok mi se Željko nije javio sa PP. Tu ja vidim da se nešto kuva, a ja sladokusac, pa reko' 'ajde da vidim o čemu se radi. Kad ono - novi forum!

I još bolje! Instant prepoznam par učesnika, vidim grupa odmetnika sa Audiofil.net foruma, i to je bilo to. Ja podržavam oslobodilačke pokrete! :cheer:

I najzad, ponašanje upravnika starog foruma prema Željku mi se, kao stvar principa, uopšte ne dopada. To nije u redu, bar po meni. Postaviš link za drugi forum i odmah bananrianje? To je isuviše hitlerovski za mene. Slažem se da ne treba zloupotrebljavati bilo čije gostoprimstvo, ali hajde da ne preterujemo.
Posljednja izmjena: 22 Velj 2012 07:52 od dvv.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 22 Velj 2012 08:54 #396

• dvv
  • dvv's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Inače Abraxase, često te se sećam ovih dana.

Naime, pre nego što nas digitalno sve podavi, odlučio sam se da ipak sebi napravim sopstveni preamp i power amp. I naravno, ako je bal, neka je maskenbal - idemo do kraja, pa šta košta da košta.

Dakle, imaće tri para Motorola/ON Semi MJ 21195/21196 tranzistora po kanalu na izlazu, a biće čak dvostruko stabilizovano, jednom na +/- 55V za naponski deo, i drugi put +/- 48V za strujni deo, sa takođe 3 para pomenutih tranzistora. Time dobijam rezervu od +/- 4V šetanja iza trafoa, za slučaj da se mreža prošeta svojih +/- 10V, što kod mene inače nisam video već godinama, imam konstanih 224V i ne mrda, možda po volt gore-dole.

Lako može da se dogodi da zbog prostora moram da idem na monoblokove.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 22 Velj 2012 09:33 #397

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
dvv wrote:

Dakle, imaće tri para Motorola/ON Semi MJ 21195/21196 tranzistora po kanalu na izlazu, a biće čak dvostruko stabilizovano, jednom na +/- 55V za naponski deo, i drugi put +/- 48V za strujni deo, sa takođe 3 para pomenutih tranzistora. Time dobijam rezervu od +/- 4V šetanja iza trafoa, za slučaj da se mreža prošeta svojih +/- 10V, što kod mene inače nisam video već godinama, imam konstanih 224V i ne mrda, možda po volt gore-dole.

Lako može da se dogodi da zbog prostora moram da idem na monoblokove.

DVV, steta bi bilo da se to ne pokaze javnosti, normalno uz sto vise slikica :)
Ali daj otvori temu ovdi:
http://sound-news.net/index.php/forum/26-diy

Inace taj dio foruma je ovdi slabo zastupljen, pa tvoja tema ce biti zlata vrijedna!
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 22 Velj 2012 12:30 #409

• dvv
  • dvv's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Kale wrote:
DVV, steta bi bilo da se to ne pokaze javnosti, normalno uz sto vise slikica :)
Ali daj otvori temu ovdi:
http://sound-news.net/index.php/forum/26-diy

Inace taj dio foruma je ovdi slabo zastupljen, pa tvoja tema ce biti zlata vrijedna!

U principu, nema problema. Trenutno sam još uvek u fazi modeliranja, posle toga sledi faza izrade pločica, pa prvo punjenje, pa ispitivanje, pa tek onda možemo da se hvalimo.

Uzgred, taj projekat postoji ISKLJUČIVO da zadovolji mene, dakle nema frke da se objave i kompletne šeme, spisak materijala, procedure podešavanja, itd. Ali, to neće biti pre tamo negde kraja godine.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 22 Velj 2012 18:56 #416

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Mislim da brizi nema mjesta. Ukoliko ne vjeruješ ja ću ti dati ponudu koju nemožeš odbiti !
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 22 Velj 2012 19:39 #418

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
dvv wrote:
Dobro - pa šta?

Može li tebe, ili bilo koga od nas, jedan administrator sprečiti da se družimo, ako mi to želimo?

Jesmo li ili nismo sada lepo ovde?

Kale, samo su vreme i zdravlje dva nenadoknadiva resursa, prema tome, čuvaj ih od bespotrebnog habanja. Opašće ti Slew Rate. :cheer:
Ha, ha, ha!!! Deane pa gdje si do sad???? Izvoliš se predstavit svima koji te ne znaju ;) :) :) :)
Talk About Sound
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 22 Velj 2012 20:05 #424

• eradoncic
  • eradoncic's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
evo i mene, nakon par sitnih tehničkih problema s registracijskim mailom, zhvaljujući Vladi Jr-u, mission competed :)
Sad da još avatar složim...
Tema je zaključana.
Stranica se generirala za: 0.178 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register