Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: Koliko objektivno vrijedi ova starudija ?

Koliko objektivno vrijedi ova starudija ? 10 Velj 2014 08:10 #7109

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Alene, ja zaista ne znam cemu takav odgovor, i sta si se nasa uvrijedjen... Boze moj, realna cijena svakog predmeta (pa i ovih sto si ih ti naveo) jest ona za koju je netko spreman izdvojiti novce, i to je to!
Ja sam te samo upitao jel to tvoj Akai, samo zato sto nedugo nakon osvjezavanja ide u prodaju, sto mi je malo cudno...

Moram ti kazati iskreno, da sa ovakvim nacinom kumuniciranja na forumu, mozes dovesti do toga da clanovi foruma jednostavno ignoriraju tvoje postove, zato... moj ti je savjet, oladi malo...
Administrator je zabranio postanje.

Koliko objektivno vrijedi ova starudija ? 10 Velj 2014 17:00 #7115

• Alen/Split
  • Alen/Split's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
  • Hvala primljenih 1
Kale (kad smo već na ti) nisam se našao uvrijeđen ,to je moj način komunikacije.
Nekom paše, nekom ne. Pritom se ispričavam ako sam ja nekog "uvrijedio".
Ja samo želim konkretan odgovor na konkretno pitanje, a statistika će pokazati put.

Koliko objektivno vrijedi ova starudija ? 11 Velj 2014 10:40 #7134

• gord
  • gord's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Alen/Split wrote:
Svi su tehnički ispravni.
Pitam čisto informativno, koliko biste platili pojedini receiver ( ako biste platili išta ;) )
Archi je dao par primjera ebay vrijednosti, ja sam dao neku svoju procijenu ... kolika bi po tebi bila realna prodajna cijena tih uređaja ?

Koliko objektivno vrijedi ova starudija ? 11 Velj 2014 17:47 #7137

• Alen/Split
  • Alen/Split's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
  • Hvala primljenih 1
Prije nego odgovorim moram napomenuti koji je smisao otvaranja ovog topica,
a on je: nakon vaših odgovora pdvući crtu i dobiti realnu sliku vrijednosti
te link na ovaj topic proslijediti vlasniku sva 4 navedena receivera,a koji je trgovac.
No pošto to nije moguće jer realna slika se svodi na closed deals sa E-baya,
a cijenjeni članovi ne šljive sirotinjske uređaje 2 %, bilo bi dobro zatvoriti temu.
Po meni, vrijednost im je između 200 i 600 kn (za Sansuia)
Zašto? Zato što svaki od njih zadovoljava barem vizualni kriterij i ako ništa drugo može se koristiti kao ukras u prostoru umjesto npr vaze
te time ne zaslužuju junk yard presu ili rastakanje na odvajalištu sekundarnih sirovina.
Lijepo je vidjeti npr spomenutog Pioneera širine pola metra kako, čist i blistav ,uljepšava dnevni boravak ili sl.
A oni su čak i (kako tako) tehnički ispravni. Rade. Svijetle. Sviraju.
Dakle, ne može se reći da ne vrijede ništa, svaki predmet ima nekakvu vrijednost (pa makar i negativnu)
Zamislite samo koliko biste platili vazu od po metra i 15 kg težine?
Sigurno više od 200 kn.

Koliko objektivno vrijedi ova starudija ? 11 Velj 2014 21:57 #7140

• gord
  • gord's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Ok .Sad mi je jasan tvoj topic.
Posljednja izmjena: 11 Velj 2014 22:01 od gord.
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.154 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register