Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: SONY STR-V7

SONY STR-V7 24 Srp 2012 20:08 #3904

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
analogija wrote:
Pepa po ovim slikama ti si na najboljem putu da postaneš Kale mk II :bravo: :) . Svaka čast :thumbup:
Fala Ž.,ali moram ja još puuuno žganaca pojesti :da:
Administrator je zabranio postanje.

SONY STR-V7 24 Srp 2012 20:21 #3905

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Kale wrote:
analogija wrote:
Pepa po ovim slikama ti si na najboljem putu da postaneš Kale mk II :bravo: :) . Svaka čast :thumbup:

Je... i dobro je da je tako... ja zaista sve manje mogu radit ovo, sta radi pogorsanja vida, sta radi pogorsanja slobodnog vremena... pa bi bilo odlicno da netko nastavi sa ovim poslom, a Pepa se tu isprofilira u restauratora velikog kapaciteta. Em postuje ove vintage ljepotane (vrlo vazna znacajka), em ima ruku za to :thumbup: jos samo da i nabavi prostor za to :obrva:

Pobogu Kale,pa ovo gore kao da je napisano pred umor!!! :)
Sa slobodnim vremenom kuburiš od kada sam se uključio na forume....a penzija sve bliže i bliže....tajiš li nam što....selidba na Floridu možda :obrva:

Prostor,hm da,prostor....to je jako bitna stavka,i još da mi je nekako srediti koji mjesec prakse (metem radionu,kuham kavu,točim kolu...), pa da odradim pripravnički....kak veli ministar i ja bi volontirao :)

Fala na ohrabrujućim riječima :krigla:
Posljednja izmjena: 24 Srp 2012 20:22 od pepa.

SONY STR-V7 25 Srp 2012 09:48 #3911

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
pepa wrote:
Kale wrote:
analogija wrote:

Je... i dobro je da je tako... ja zaista sve manje mogu radit ovo, sta radi pogorsanja vida, sta radi pogorsanja slobodnog vremena... pa bi bilo odlicno da netko nastavi sa ovim poslom, a Pepa se tu isprofilira u restauratora velikog kapaciteta. Em postuje ove vintage ljepotane (vrlo vazna znacajka), em ima ruku za to :thumbup: jos samo da i nabavi prostor za to :obrva:

Pobogu Kale,pa ovo gore kao da je napisano pred umor!!! :)
Sa slobodnim vremenom kuburiš od kada sam se uključio na forume....a penzija sve bliže i bliže....tajiš li nam što....selidba na Floridu možda :obrva:

Prostor,hm da,prostor....to je jako bitna stavka,i još da mi je nekako srediti koji mjesec prakse (metem radionu,kuham kavu,točim kolu...), pa da odradim pripravnički....kak veli ministar i ja bi volontirao :)

Fala na ohrabrujućim riječima :krigla:

Slažem se Pepa s tobom, naš Kale je odlučija otić u prijevremenu penziju(ne daj bože u vječna lovišta :shok: ). Neće moći ove noći :ne: .Još on i te kako on može restaurirat. Samo da mu bog da zdravlja i slobodnog vremena ;)
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.135 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register