Kale wrote:
Pepa, moram ti priznat da imas stila

! Lijepo si slozio ovo sve, prvo uvod, pa upoznavanje sa uredjajem, pa scan propagadnog materijala, pa stanje prije i poslije posla... zaista lijepo... lijepo!
nisam se baš puno domišljao kako to složiti...bilo je spontano
Kale wrote:
Ovo je zaista po svemu vrlo dobar receiver, i steta je ne uloziti malo truda pa da zablista. Doduse, ja sam prema Sony-u uvijek bio ravnodusan (osim prema Sony Trinitron katodnim cijevima), ali ovaj receiver je napravljen kao pravi pripadnik zlatne ere silver face receivera.
Vrlo interesantan thread!
Već sam nekada prije rekao da sam sentimentalno vezan za ovaj rec.Prvi sam nabavio još davno,nekada početkom devedesetih...htio sam si nabaviti G9000 kojega je jedan frend imao,ali nije išlo.
Onda sredinom devedesetih (kada su se devedei razmahali i )sam se uz hifu počeo zezati sa kućnim kinima i risiver je pospremljen...i moram priznati zaboravljen

Ponovno je izvađen iz spremišta prije 3-4 godine,kada sam se počeo zanimati za Sansui komponente.Onda je drugi došao iz Švabije (sa eBay-a),a treći iz Srbije.Koliko je meni poznato,niti jedan drugi (četvrti) nije osvanuo po oglasnicima kod nas ili bližoj okolici.
Uglavnom,vrlo rijedak uređaj,a pogotovo u ovakvoj kondiciji.Meni je osobno puno draži od Marantz-a ili Pioneer-a tog doba...odatle i srčeko za ikonicu teme.
Kao kuriozitet (i to mislim da sam već negdje spomenuo) jedan od tih risivera sam prije 2-3 godine odlučio prodati i kupac je bio jedan fini gospodin iz Zgb,koji (vjerovali ili ne) doma ima dvadesetak samo Sansui komponenti