Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Kolko je snage zvucniku treba..

Kolko je snage zvucniku treba.. 25 Velj 2013 11:03 #5611

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Slusaj... vec u ovoj temi su ti date smjernice i naznake, ali ti opet po svome... Kada imas radio tranzistor onda mozes postavljat takva pitanja (mislim na pojam "odvrnem do kraja") U HiFiju ne postoji smislen pojam "odvrnem do kraja".
Kazao sam ti, prije nego krenes u nove vode HiFija, malo pronjuskaj netom, malo citaj, malo sakupljaj osnove, pa onda nakon toga, vrati se ovdje, i mozemo ti pomoci u nejasnocama.
A ovako, parimo gluvi telefon, ti u "kupe" a mi u "shpade"

Ja samo kada se sitim kako je meni bilo tesko doc u moje vrime do spoznaja o HiFiju. Nije bilo ovako lako dostupnih informacija kao danas, nego sam strpljivo cekao da izidje svaki mjesec Sam Svoj Majstor, a onda kada bi ga napokon docekao na kiosku, pa bi u depresiju kada bi vidija da u tom broju nema nista o HiFiju.... eto samo jedna mala slicica...dakle strpljen - spasen!
Administrator je zabranio postanje.

Kolko je snage zvucniku treba.. 25 Velj 2013 11:10 #5612

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Između ostaloga problem je u tehničkoj specifikaciji kod zvučnika, tu zna pisati sve i svašta. Znam to iz prakse jer radim u trgovini gdje imamo zvuičnike sa imbecilno napisanom specifikacijom od strane mojih kolega, pa onda ja moram detaljno kupcu objašnjavti o čemu se tu radi.
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

Kolko je snage zvucniku treba.. 25 Velj 2013 16:41 #5614

• filipj
  • filipj's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
U redu shvacam.

Kolko je snage zvucniku treba.. 27 Velj 2013 08:46 #5616

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Posalji mi na PM tvoju email adresu, pa cu ti poslati jednu dobru knjigu u pdf-u za pocetak
Stranica se generirala za: 0.135 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register