Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Šljakenzi nam forum mkII

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 26 Svi 2012 18:55 #2681

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
pepa wrote:
Znam da smo svi prezaposleni u ova fakin' vremena...i sve što napraviš valjda bude bolje od ovoga sada.
Otprilike 7 sekundi treba za prebacivanje sa ekrana na ekran kod lisice (krom oko 5 sekundi)...zaista puno previše :huh:
:huh: testiral sam i na 34 kbps al dobro - znam da je ovo čudljiva parna lokomotiva. Srećom novi diesel v2.0 je u debeloj beta fazi al nejde gore dok se sve ne popegla picikato. Radim noćima na svemu, al uz 'standardni' 16-satni radni dan, teško je pratit tempo, a i ovo više nije baš tak mala web straničica sa pet posjeta dnevno.
Talk About Sound
Administrator je zabranio postanje.

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 26 Svi 2012 18:59 #2682

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
P.S.
Samo da se nadovežem na jednu od tema kojoj ovdje nije mjesto iz praktičnih razloga, a to su - ne pričajte o čemu ne znate.

Netko se ono potezal na nekakve statistike pa samo da ispravim i uputim da, od kada se forum integrirao u stranicu, posjeta nije pala, već je narasla skoro 250%. To što je ovaj forum, subjektivno, manje dobro forumsko riješenje od prethodnog se slažem, no to ne znači da se nebu popravilo, a za ubuduće bih krajnje ljubezno i bez ikakve zle namjere zamolio da se lamentiranja oko posjete mane oni koji nemaju uvid u takve podatke. Nismo babe Iruda mu. :P
Talk About Sound

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 26 Svi 2012 19:20 #2683

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
P.P.S.

A usput se bavim i refreshom cijele stranice - brza nova stranica = brži forum.
Talk About Sound

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 26 Svi 2012 22:40 #2691

• altair
  • altair's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Hi-Fi
Posljednja poruka: Odg: Najljepši zvučnici od pepa 22 Svi 2012 22:32
Posljednja poruka: Odg: Revox B 780 od Kale 18 Svi 2012 08:21
Posljednja poruka: Odg: Mioljub Nestorović od sallex 02 Svi 2012 21:05

Computer Audio
Posljednja poruka: Squeezebox Touch od Audison 02 Ožu 2012 18:32
Posljednja poruka: Članak o hardu od Audison 13 Tra 2012 15:58

Kuchna kina
Posljednja poruka: Odg: Filmovi-preporuka od altair 01 Svi 2012 20:36

Glazba
Posljednja poruka: Uskoro novi album Kraftwerka od Audison 18 Tra 2012 07:28
Posljednja poruka: Odg: Najave koncerata od Audison 13 Tra 2012 16:21
Posljednja poruka: Odg: The Band od LOUIS PRIMA 21 Tra 2012 13:21

Sansui Hi-Fi
Posljednja poruka: Odg: Sansui kutak mk3 od pepa 22 Svi 2012 20:55
Posljednja poruka: E-Bay ponuda G receivera od Kale 08 Svi 2012 19:52
Posljednja poruka: Odg: Sansui AU 20000 od Abraxas Danas 23:23
Posljednja poruka: Odg: Vintage serija od komandant data Jučer 07:35
Posljednja poruka: Odg: Sansui G 801 od Kale 26 Velj 2012 10:37
Posljednja poruka: Odg: Sansui SR929 /PRENESENO/ od Audison 13 Tra 2012 16:04

Do It Yourself
Posljednja poruka: Odg: specijalni odvijač od pepa 23 Svi 2012 22:24
Posljednja poruka: Odg: Refresh zvučnika . od black coffe 29 Velj 2012 10:46

The Studiophile
Posljednja poruka: M-Audio EX-66 od Audison 02 Ožu 2012 20:03
Posljednja poruka: Tri-mic snimanje bubnja od Audison 02 Ožu 2012 20:04

O Vama i nama
Posljednja poruka: Odg: friški od pepa 05 Tra 2012 20:55

Ostalo
Posljednja poruka: Odg: dogodilo se na današnji d ... od komandant data Danas 08:14

SNF web
Posljednja poruka: Odg: Šljakenzi nam forum mkII od admin Danas 20:20

-- -- -- -- --
Ne pričajte o čemu ne znate?! Daj si pogledaj broj aktivnih tema, postova i ljudi koji postaju ... ako je i porastao broj posjeta 250% to je zahvaljujući ljudima koji postaju ... stoga, promijeni ton dok ih još ima ...

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 27 Svi 2012 08:11 #2707

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
altair wrote:
-- -- -- -- --
Ne pričajte o čemu ne znate?! Daj si pogledaj broj aktivnih tema, postova i ljudi koji postaju ... ako je i porastao broj posjeta 250% to je zahvaljujući ljudima koji postaju ... stoga, promijeni ton dok ih još ima ...
Gle, da ovo ne ode u krivom smjeru - forumska 'brojalica' je nekaj kaj postoji tu iz fore, ja je pustim da prikazuje prave brojke, a ako treba sad bumo imali 100000 posjeta, međutim to mi nije cilj, a prave - prave - statistike tako i tako ne vidi nitko osim mene. Ovo sve postoji iz hobija i to sam rekao već miljon puta. Par nezadovoljnika je dobilo alternativu na kojoj mogu komunicirati opušteno i bez nadzora fašističkog Big Brothera koji jedino štiti financijske interese vlasnika. Nemam 'ton' i u kontekstu načina komunikacije, teško da ga ovdje itko ima, ali ako ti se i ne sviđa moj 'ton', a onda ti se ne sviđa i ova alternativa (a ovo je prvi puta u tri godine da ja 'gunđam za nešto') - meni je žao no to je tako, a ti ili itko drugi tko nema dovoljno obzira i kulture da uvaži jednu moju želju/zamolbu, a kao vlasnik ovog foruma, onda ionako iamo problem u 'tonu'. Još samo podsjećam da su svi ovdje došli i dobrodošli svojom voljom - nitko nikog na ništa silio nije i sve je bilo lijepo.

Pa ajd onda, ako je ikako moguće, neka tako i ostane.
Talk About Sound
Posljednja izmjena: 27 Svi 2012 08:25 od admin.

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 27 Svi 2012 08:44 #2709

• altair
  • altair's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Obzir: Znam da je frustirajuće i teško naći motiva raditi noćima za nešto što zapravo ima mali broj direktnih korisnika.

Kultura: Ali, u pravu si, ja sam (svi mi) zapravo gost u tvojoj kući ... kultura nalaže ...

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 27 Svi 2012 08:53 #2710

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
P.S.

Momci ajd pliz vidite jel vam ovo tu radi brže prije nego se bacim u ozbiljne zahvate.

Jer ako radi, selim cijelu stranicu na novi engine.

Evo link pa kome se malo čačka - svi korisnici već postoje tak da nema potrebe za još jednom registracijom.

http://sound-news.net/jupgrade/index.php/forum/index

Trebalo bi biti oko sekunde brže, a YSlow score je 26 bodova viši od trenutnog.
Talk About Sound
Posljednja izmjena: 27 Svi 2012 08:57 od admin.

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 27 Svi 2012 09:27 #2711

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
admin wrote:
Par nezadovoljnika je dobilo alternativu na kojoj mogu komunicirati opušteno i bez nadzora fašističkog Big Brothera koji jedino štiti financijske interese vlasnika.

Je... tu si u pravu, i zaista sam zahvalan na tome, jer smo ovdje dobili azil i ugodno okruzenje.
admin wrote:
... ali ako ti se i ne sviđa moj 'ton', a onda ti se ne sviđa i ova alternativa (a ovo je prvi puta u tri godine da ja 'gunđam za nešto') - meni je žao no to je tako, a ti ili itko drugi tko nema dovoljno obzira i kulture da uvaži jednu moju želju/zamolbu, a kao vlasnik ovog foruma, onda ionako iamo problem u 'tonu'. Još samo podsjećam da su svi ovdje došli i dobrodošli svojom voljom - nitko nikog na ništa silio nije i sve je bilo lijepo.

Pa ajd onda, ako je ikako moguće, neka tako i ostane.

Evo ovaj dio tvog odgovora me je nagnao da reagiram... Po meni ako nesto korisnicima foruma nesto ne odgovara, i zale se na to... admin bi trebao reagirati, ali ne na nacin da se svede njegov komentar "ako ti se ne svidja, siroko ti more" vec da razmotri uzrok nezadovoljstva i pokusa ga umanjiti na nacin da otkloni nedostatke u radu foruma.

Cinjenica je jedno, da smo slidbom foruma na ovu inacicu vrlo malo dobili, a puno toga izgubili. To nije samo moje misljenje, vec i misljenje vecine s kojima sam kontaktirao, ali eto iz nekog razloga, ne zele javno kazati na forumu.

Dakle, da ponovim, nije dobar stav kada admin se postavi "ne trabunjajte o necemu cemu ne razumijete" vec bi admin trebao slusati glas "naroda" i pokusati "narodu" ugoditi.

I na kraju, ajde drago mi je da si se poceo cesce pojavljivati, jer nekako sam stekao dojam da su clanovi foruma bili ko sirocici - pisu, zale se, a bez odjeka.
Posljednja izmjena: 27 Svi 2012 09:30 od Kale.

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 27 Svi 2012 09:56 #2712

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
Dobro, dobro, oke.

Namjesto da sad tu kokodačemo, ajd više nek neko ide vidjet ovaj link što sam puknuo pa nek javi jel mu tamo forum radi bolje.

Sve čekam da se malo to tamo testira i da se izjasnite da vam konačno mogu ugodit, JER TO RADIM ZA VAS NIKAD ZADOVOLJNE :P :P :P al vidim da tema i dalje nije SNF virtual issues nego SNF personal issues :P :P :P

Zgleda da bum moral preimenovat temu.
Talk About Sound

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 27 Svi 2012 10:04 #2713

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
treba stišati strasti dok je vrijeme...ne vidim razloga za dizanje tenzija

otprilike sekunda brže kako i kažeš (vrijedi i za lisicu i za korom)
Stranica se generirala za: 0.281 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register