admin wrote:
Par nezadovoljnika je dobilo alternativu na kojoj mogu komunicirati opušteno i bez nadzora fašističkog Big Brothera koji jedino štiti financijske interese vlasnika.
Je... tu si u pravu, i zaista sam zahvalan na tome, jer smo ovdje dobili azil i ugodno okruzenje.
admin wrote:
... ali ako ti se i ne sviđa moj 'ton', a onda ti se ne sviđa i ova alternativa (a ovo je prvi puta u tri godine da ja 'gunđam za nešto') - meni je žao no to je tako, a ti ili itko drugi tko nema dovoljno obzira i kulture da uvaži jednu moju želju/zamolbu, a kao vlasnik ovog foruma, onda ionako iamo problem u 'tonu'. Još samo podsjećam da su svi ovdje došli i dobrodošli svojom voljom - nitko nikog na ništa silio nije i sve je bilo lijepo.
Pa ajd onda, ako je ikako moguće, neka tako i ostane.
Evo ovaj dio tvog odgovora me je nagnao da reagiram... Po meni ako nesto korisnicima foruma nesto ne odgovara, i zale se na to... admin bi trebao reagirati, ali ne na nacin da se svede njegov komentar "ako ti se ne svidja, siroko ti more" vec da razmotri uzrok nezadovoljstva i pokusa ga umanjiti na nacin da otkloni nedostatke u radu foruma.
Cinjenica je jedno, da smo slidbom foruma na ovu inacicu vrlo malo dobili, a puno toga izgubili. To nije samo moje misljenje, vec i misljenje vecine s kojima sam kontaktirao, ali eto iz nekog razloga, ne zele javno kazati na forumu.
Dakle, da ponovim, nije dobar stav kada admin se postavi "ne trabunjajte o necemu cemu ne razumijete" vec bi admin trebao slusati glas "naroda" i pokusati "narodu" ugoditi.
I na kraju, ajde drago mi je da si se poceo cesce pojavljivati, jer nekako sam stekao dojam da su clanovi foruma bili ko sirocici - pisu, zale se, a bez odjeka.