Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Šljakenzi nam forum mkII

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 12 Tra 2012 15:17 #2018

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Sinnerman wrote:

A posjećenost je rekordna. Ne mogu vjerovati da si nas tako uspio rasturiti da ne kažem nešto drugo.

A zapravo... :huh: evo moj post od jutros u 8 sati stoji kao najnoviji...
Moram priznati da je ovaj prelazak sa starog foruma na novi bio takticki pogresan. Naime, taman se pocelo povecavati clanstvo na starom forumu, i sljakale su stvari kako su trebali, i bas u to vrijeme se objavila migracija na ovaj novi forum u beta inacici.
Ovaj novi forum radi, ali niti izbliza kako je radio onaj stari, ima dosta sitnica koje treba ispolirati.

I na kraju, Vlado upuceno tebi, cemu ovaj zavjet sutnje, pa zar ovih 30tak clanova ove male audio zajednice nema pravo cuti od admina, sto se dogadja, hoce li se problemi rjesavati, kakva je buducnost foruma (planovi) ili smo prepusteni samima sebi. Toliko bi bilo fer prema clanovima foruma, jer se pocela javljati apatija (pa ako hoces i kod mene), jer ne da mi se pisati, ako moj jedini post stoji cijeli dan kao jedina aktivnost na forumu.
Administrator je zabranio postanje.

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 12 Tra 2012 17:20 #2019

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Mislim da nije u igri zavjet šutnje, nego vremenski tjesnac. Treba Vladimiru pomoci koliko se moze.Neke stvari vezane za web mu moga ja pomoci, barem mali dio.
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Posljednja izmjena: 12 Tra 2012 17:30 od Audison.

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 19 Tra 2012 18:55 #2209

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Ako Vladi treba pomoći,ja se javljam za cijepanje drva...utrnuo sam dok sam napisao pet-šest postova....daj nam nekakav boost....ovo je turbo sporo ;)

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 09 Svi 2012 19:31 #2435

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
A jel' ovo uopće netko čita? :)

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 16 Svi 2012 14:02 #2553

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Da li i vama zadnjih dana s desne strane link reklamice padaju preko forumskog prostora? Ne vidim poruke.

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 16 Svi 2012 18:42 #2557

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
više ne...takve anomalije se dogode samo kada je admin online ;)

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 16 Svi 2012 19:41 #2559

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Kako se ovo sranje moze maknuti da mogu normalno pratit forum?

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 21 Svi 2012 09:00 #2602

• altair
  • altair's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Primjećujem da se na forumu pojavio link na Facebook stranicu, što me nagnalo na razmišljanje (začudo, ne boli), kad se sagleda promet ovog foruma i broj posjetitelja, postavlja se pitanje ne bi li bilo bolje da se oforme grupe na temu „radio admin“ (ili već neko ime u tom smislu) i „ljubitelji sansuija“ te da se sva komunikacija nastavi na Facebooku (FB odnedavno ima i PM sustav) ...

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 23 Svi 2012 21:57 #2649

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
Se javim na brzake (kuća, poso, poso, znate dalje) - još malo pa nabacakim novi forum v2.0.

Bez puno prepadanja jer se samo radi o 'kozmetičkoj' inačici sa nekolicinom ispravljenih bugova:

- bolji pregled
- manje rušenja
- integrirani PM sustav
- smileki
- NEMA seljenja tema i NEMA ponovne registracije - sve ostaje
- je, vjerovali ili ne nekaj bu i brži - na papiru 10x, ali pošto je stranica glavni faktor koji koči brzinu onda bu tek nešto brži. Daleko manje od teoretske vrijednosti, ali nadam se da bu se ipak ponešto osjetilo.
Talk About Sound

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 24 Svi 2012 21:09 #2659

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Znam da smo svi prezaposleni u ova fakin' vremena...i sve što napraviš valjda bude bolje od ovoga sada.
Otprilike 7 sekundi treba za prebacivanje sa ekrana na ekran kod lisice (krom oko 5 sekundi)...zaista puno previše :huh:
Stranica se generirala za: 0.166 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register