Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Šljakenzi nam forum mkII

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 16 Ožu 2012 13:21 #1418

• Sinnerman
  • Sinnerman's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • Hvala primljenih 1
Primjetio sam da su zadnjih dana poludili. Uspijem malo popratit. No koment.
meteoropat
Administrator je zabranio postanje.

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 21 Ožu 2012 13:20 #1521

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
Gazda, jel more doc obavijest, na e-mail, o novoj privatnoj poruci. Neki puta i zaboravim pogledati bledo plavicasta slovca kada sam na forumu jel mi stogod stiglo u inbox :huh:
samo glazbu slusam :)

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 30 Ožu 2012 15:52 #1835

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Evo, sada imam malo vise vremena da budem za tastaturom, pa sam odlucio dati recenziju ovog novog foruma...

Prvo bih zelio kazati da ukupni dojam za mene je jedva dobar. Ne mogu bas odmah dati dovoljan, jer ipak su u pitanju "porodjajne" stvari (forum je jos mladjahn), ali eto radi tog i moja ocjena nece biti stroga. Naime, velika vecina stvari je bila bolja na starom forumu nego na ovom novom, nabrojati cu samo neke:
- brzina: neusporedivo brze je reagirao stari forum

- dizajn: ovo sarenilo bojica je svakako najgora inacica foruma koju sam vidio, pa sarenilo tipova fontova, pa sarenilo velicine fontova... kratko receno sveopce sarenilo koje ne samo da smeta, vec nije niti funkcionalno. Dovoljno ce biti posjetiti stari forum, pa ce se viditi o cemo govorim.

- sistem uporabe foruma: i tu je stari forum u prednosti, nekako je bilo logicnije sve poslozeno... no dobro, ajd... to se moze i pripisati navikama, pa tako da ova primjedba i nema neku tezinu...

- administriranje foruma: tu moram kazati ovako javno da se osjeca da je Vlado pod gadnim nekim obavezama, no opet treba postojati osoba koja ce biti redovita na forumu a koja ce se baviti administriranjem forumaa, ovako ispada da smo ponekad ko sirocici. Naime neshvatljivo je da samo banalna stvar oko ovih smailica trebalo je ovoliko vremena da se sredi, a i ovo sadasnje rijesenje je opet po meni polovicno, jer se vidi uporaba dvije razlicite serije smailica - nije strasno, ali opet po meni neozbiljno.

- i po meni najznacajniji minus nekompatibilnost ova dva foruma (starog i novog) tako da se skroz izgubio logicni slijed starog foruma. To mi je zaista neshvatljivo... zar onda nije bilo bolje neko drugo rjesenje, ako se bas moralo ici na upgrade???

Malo sam prodiskutirao sa drugim malobrojnim clanovima ovog foruma, i vecina ih dijeli misljenje sa menom, stoga da bas ne ispadne da sam neki buntovnik bez razloga, molim i druge clanove foruma da se izjasne oko rada i koristenja ovog foruma, a sve u svrhu da nam bude ugodnije druzenje ovdje.

Na kraju, jos uopce ne vdidim nikakve benificije, niti pluseve zasto smo uopce gasili stari furum koji je lijepo delao, i koja je bila svrha ovako prijeci na ovu inacicu forumskog softwarea, koja mi se cini da niti izdaleka nije ispolirana za upotrebu.
Stari forum ionako nije imao veliki broj clanova, i sa ovim naprasnim prebacivanjem na novi, imam osjecaj da se samo igubilo, a nista dobilo, pogotovo, sto evo na ovom novom forumu samo se najzagrizeniji ucestao javljaju, a vecina ili ne prati ili pasivno samo praati...

Eto, ovo su samo neka moja gledista u vezi dosadasnje sizuacije ovdje, iznio sam ih samo u svrhu da se stvari pokusaju razluciti da ipak nam ovo virtualno druzenje bude bolje, ugodnije i kvalitetnije.
Posljednja izmjena: 30 Ožu 2012 15:59 od Kale.

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 30 Ožu 2012 16:59 #1838

• MiljenkoC
  • MiljenkoC's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
@kale
Potpisujem sve.
od brzine pa na dalje.
ako je prelazak na ovaj forum bio šđč枊ĐČĆŽ
ajmo mi fino natrag.
Baš smo danas komentirali kako je posjecenost starog foruma bila puno bolja
Obi-Wan Kenobi says "Use the search Luke", and Yoda says "RTFM, you should"

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 30 Ožu 2012 17:33 #1842

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
kale
Potpisujem sve.
od brzine pa na dalje.
ako je prelazak na ovaj forum bio šđč枊ĐČĆŽ
ajmo mi fino natrag.
Baš smo danas komentirali kako je posjecenost starog foruma bila puno bolja

Na temelju čega misliš da je posjecenost starog foruma bila bolja?
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 30 Ožu 2012 17:58 #1843

• MiljenkoC
  • MiljenkoC's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Ti ne vidiš?
Neke teme nisu obnovljene jako dugo vremena.
Naj tema Radi admin ponekad nema update cijeli dan.
Treba još?
Obi-Wan Kenobi says "Use the search Luke", and Yoda says "RTFM, you should"

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 30 Ožu 2012 18:02 #1844

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Ja bih reako da je prije bilo posjecenije zbog losijeg vremena, a sada u tople dane smo više vani na raznim dogadjajima. Hvala Bogu ima dosta novih tema za komentirat, no pitanje je naše strpljivosti.....btw kad netko postavi pitanje dugo se ceka na odgovor kao da smo totalni lajbeki a ne teske iskusnjare....
Il Commendatore

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 30 Ožu 2012 18:11 #1846

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Audison wrote:
Ja bih reako da je prije bilo posjecenije zbog losijeg vremena, a sada u tople dane smo više vani na raznim dogadjajima. Hvala Bogu ima dosta novih tema za komentirat, no pitanje je naše strpljivosti.....btw kad netko postavi pitanje dugo se ceka na odgovor kao da smo totalni lajbeki a ne teske iskusnjare....

Sad necu analizirat, niti ciklonu niti anticiklonu, niti klimatske promjene... iznio sam konkretne stvari koje ne sljakaju na ovom forumu kako bi trebale.

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 30 Ožu 2012 18:35 #1847

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Prijašnji forum je imao nešto tamniju podlogu, pa smo djelovali kao mračnjaci. Nemože se ocekivati da jedan čovjek radi sve perfektno.
Il Commendatore

Odg: Šljakenzi nam forum mkII 31 Ožu 2012 15:58 #1850

• Sinnerman
  • Sinnerman's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • Hvala primljenih 1
Kale, sve stoji. Ja sam to rekao još na početku ove teme, doduše u puno kračem obliku pa mi je lujo rekao da starim :)

I šta sad? Svi nezadovoljni. Morat će zagrebačka ekipa pozvati admina na pivu i objasnit mu stvar.
meteoropat
Posljednja izmjena: 31 Ožu 2012 15:59 od Sinnerman.
Stranica se generirala za: 0.268 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register