catalyst wrote:
Dobro ja ću reći,za mene i na poslu kažu da sam nježan ko sjekira,pa raznoraznim psihopatama direktno reknem u facu što su i tko su.Kako je Vlado rekao,neće se postići ništa,svima je jasno na koga se misli,ja sam upoznao osobno mnoge sa onoga foruma i mogao bih izreći profesionalno za puno njih negativne stvari.Ali čemu,ja samo kroz njihovo ponašanje na forumu dobijam potvdru da sam od početka imao ispravno mišljenje,na koncu svatko se ponaša kako misli da je dobro.No ima tamo i zaista krasnih,toplih ljudi.Pazi sada,jedan preponosni vlasnik hife i strašno narcisoidan, očito, je stalno nabijao postove posjeta svome hifiju.Onako svakih par dana po jedno pedesetak.I što reći na to? Ništa,svatko u bilo kojemu pogledu ima svoje veselje.Lijepo se makneš od raznoraznih diskusija,jer uvijek netko ima reći nešto što nitko nije znao do sada i čija mora biti zadnja.Ovdje smatram da imamo mi sami sasvim drugačiji pristup,otvoreniji,bez tjeranja mak na konac i opterećivanja.I na taj način možemo kvalitetno diskutirati,ali i zezati se.Toliko od mene o tome.
Pa normalno da je tako, kada se svi od ranije znamo. Poneki i lično, na primer Vlada i ja.
Najveća mana foruma je to što se prečesto ljudi ne poznaju lično - da se poznaju, sve bi to sasvim drugačije bilo.
Neka priča ko šta hoće, ali ja i dalje tvrdim da je malo zezanja izuzetno dobro za zdrav i normalan život svakog foruma, a dobro se zna šta je zezanje a šta već više nije. Svi već dovoljno dugo imamo lične karte i svi to dobro znamo.
Uzmite primer samo Kaleta i mene. Niko mi ne može zameriti da sam se stideo da budem ponekada i pomalo otrovan na temu Samzuija, ali što se mene tiče, moj odnos sa Kaletom je ostao potpuno isti, i dalje tvrdim da drugoga kao Kale nisam u životu upoznao, to što on radi nije prosta elektronika, to je već ljubavni čin, umetnost. Odakle on samo vadi živce za to je već Dokov posao, ja nisam kvalifikovan. Meni samo dođe da kupim neki Samzuji koji mi ne treba samo zato da bih ga uvalio Kaletu da ga sredi. Posle bih imao potpuno nov Samzuji.