Sound News Web - Discovery Of Sound

Sve što ne možete ugurati u postojeće forume, a pričali bi o tome

TEMA: Audiofil.net - High Speed Delete

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 20:52 #575

• dvv
  • dvv's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
catalyst wrote:
Ne znam koliko piksela i Kb,to ti piše kada kreneš stavljati,onda ubaciš sliku,a ono se ne vidi ništa,ja malo počekao i kliknuo onako na blef dolje da promijeniš avatar.I uhvatilo.I to admin mora narihtati.

Dok, bio si potpuno u pravu. Hvala.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 24 Velj 2012 22:06 #581

• Sinnerman
  • Sinnerman's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • Hvala primljenih 1
ne.dobri wrote:

diyaudio.com.hr nije komercijalni forum i objavljivanje linka prema drugom forumu nije zabranjeno. Objavljivanje linka na Audiofil.net forumu prema Sound News forumu je vjerojatno bilo shvaceno kao upucivanje korisnika konkurenciji.

Krivo! Ovaj forum je već puno puta linkan na audiofil.net-u i nije bilo nikakvih problema do sada. Možda ni sada ne bi bila ovakva reakcija da nije bio Kale u pitanju. Izgleda da se Kale mnogo zamjerio svojim odlaskom a odvukao je i dobru grupu za sobom. Kako se Kale samo drznio to napraviti a uzroci njegovog odlaska još uvijek rade što hoće i kako hoće. Vuče malo na staljinizam nema šta...

Međutim mišljenja sam da nijedan forum ne može biti konkurencija audiofil.net-u niti puca na to. Da li su odlasci pojedinih grupacija bili potrebni? Pa i nisu baš. Sve bi bilo i nadalje po starom da administracija ponekad ne izgubi kompas za realnost.

Pogriješio sam, oprosti, nisam dobro procijenio itd. su nepoznate riječi u hrvatskom jeziku. Prije ćeš dobiti na lotu nego tako nešto čuti na forumu poslije pogrešne reakcije.
meteoropat
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 25 Velj 2012 07:38 #587

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Sinnerman, nemojmo vise o tome, neka njih tamo, a neka nas ovdi... njima nihova sreca i zadovoljstvo, a nama ovdi mir :)
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 25 Velj 2012 07:47 #591

• dvv
  • dvv's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Kale wrote:
Sinnerman, nemojmo vise o tome, neka njih tamo, a neka nas ovdi... njima nihova sreca i zadovoljstvo, a nama ovdi mir :)

Slažem se.

Linije su povučene, oni su tamo, ovo je ovde, i to je. Lično se neću povlačiti niti odande, niti odavde.

Idemo dalje.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 25 Velj 2012 14:52 #619

• Sinnerman
  • Sinnerman's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • Hvala primljenih 1
Kale wrote:

Pa da! Opet drobim kao i inače. Nemam problem nikome reći što mislim, pisao sam ja i tamo što mislim pa šta, moraju se povremeno dogoditi i takve teme. Ali vidim da se ekipa ovdje uglavnom drži suzdržanom. To mi dovoljno govori o svemu... game over na ovu temu.
meteoropat
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 25 Velj 2012 15:14 #620

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
Sinnerman wrote:
Kale wrote:

Pa da! Opet drobim kao i inače. Nemam problem nikome reći što mislim, pisao sam ja i tamo što mislim pa šta, moraju se povremeno dogoditi i takve teme. Ali vidim da se ekipa ovdje uglavnom drži suzdržanom. To mi dovoljno govori o svemu... game over na ovu temu.
Sinnke buraz pa kad nema smisla. Svi sve znaju i dobro se zna stanje stvari. Ćemu trošiti vrijeme na takve bedastoće.
Talk About Sound
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 25 Velj 2012 15:51 #623

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Sinnerman wrote:
Ali vidim da se ekipa ovdje uglavnom drži suzdržanom. To mi dovoljno govori o svemu... game over na ovu temu.

Doduse, i ja sam mislio da ce se ekipa izjasnit ovde o tome, ali osim tebe, gorda i Audisona i donekle dvv-a, vidim nitko drugi ne zeli se ocitovat o tome, bar ne ovako javno... pa stoga i sam sam kazao treba staviti tocku na "i" i ovu temu zakljuciti.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 25 Velj 2012 16:28 #624

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Dobro ja ću reći,za mene i na poslu kažu da sam nježan ko sjekira,pa raznoraznim psihopatama direktno reknem u facu što su i tko su.Kako je Vlado rekao,neće se postići ništa,svima je jasno na koga se misli,ja sam upoznao osobno mnoge sa onoga foruma i mogao bih izreći profesionalno za puno njih negativne stvari.Ali čemu,ja samo kroz njihovo ponašanje na forumu dobijam potvdru da sam od početka imao ispravno mišljenje,na koncu svatko se ponaša kako misli da je dobro.No ima tamo i zaista krasnih,toplih ljudi.Pazi sada,jedan preponosni vlasnik hife i strašno narcisoidan, očito, je stalno nabijao postove posjeta svome hifiju.Onako svakih par dana po jedno pedesetak.I što reći na to? Ništa,svatko u bilo kojemu pogledu ima svoje veselje.Lijepo se makneš od raznoraznih diskusija,jer uvijek netko ima reći nešto što nitko nije znao do sada i čija mora biti zadnja.Ovdje smatram da imamo mi sami sasvim drugačiji pristup,otvoreniji,bez tjeranja mak na konac i opterećivanja.I na taj način možemo kvalitetno diskutirati,ali i zezati se.Toliko od mene o tome.
Alea iacta est !(DES)
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 25 Velj 2012 16:46 #625

• dvv
  • dvv's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
catalyst wrote:
Dobro ja ću reći,za mene i na poslu kažu da sam nježan ko sjekira,pa raznoraznim psihopatama direktno reknem u facu što su i tko su.Kako je Vlado rekao,neće se postići ništa,svima je jasno na koga se misli,ja sam upoznao osobno mnoge sa onoga foruma i mogao bih izreći profesionalno za puno njih negativne stvari.Ali čemu,ja samo kroz njihovo ponašanje na forumu dobijam potvdru da sam od početka imao ispravno mišljenje,na koncu svatko se ponaša kako misli da je dobro.No ima tamo i zaista krasnih,toplih ljudi.Pazi sada,jedan preponosni vlasnik hife i strašno narcisoidan, očito, je stalno nabijao postove posjeta svome hifiju.Onako svakih par dana po jedno pedesetak.I što reći na to? Ništa,svatko u bilo kojemu pogledu ima svoje veselje.Lijepo se makneš od raznoraznih diskusija,jer uvijek netko ima reći nešto što nitko nije znao do sada i čija mora biti zadnja.Ovdje smatram da imamo mi sami sasvim drugačiji pristup,otvoreniji,bez tjeranja mak na konac i opterećivanja.I na taj način možemo kvalitetno diskutirati,ali i zezati se.Toliko od mene o tome.

Pa normalno da je tako, kada se svi od ranije znamo. Poneki i lično, na primer Vlada i ja.

Najveća mana foruma je to što se prečesto ljudi ne poznaju lično - da se poznaju, sve bi to sasvim drugačije bilo.

Neka priča ko šta hoće, ali ja i dalje tvrdim da je malo zezanja izuzetno dobro za zdrav i normalan život svakog foruma, a dobro se zna šta je zezanje a šta već više nije. Svi već dovoljno dugo imamo lične karte i svi to dobro znamo.

Uzmite primer samo Kaleta i mene. Niko mi ne može zameriti da sam se stideo da budem ponekada i pomalo otrovan na temu Samzuija, ali što se mene tiče, moj odnos sa Kaletom je ostao potpuno isti, i dalje tvrdim da drugoga kao Kale nisam u životu upoznao, to što on radi nije prosta elektronika, to je već ljubavni čin, umetnost. Odakle on samo vadi živce za to je već Dokov posao, ja nisam kvalifikovan. Meni samo dođe da kupim neki Samzuji koji mi ne treba samo zato da bih ga uvalio Kaletu da ga sredi. Posle bih imao potpuno nov Samzuji.
Posljednja izmjena: 25 Velj 2012 16:47 od dvv.
Tema je zaključana.

Odg: Audiofil.net - High Speed Delete 25 Velj 2012 16:52 #626

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Eeeh DVV... pa ti promashi ceo fudbal :) Nije poanta price niti Zamzui, niti sala izmedju clanova, niti prijateljstvo necije...vec... ma necu.
Ajmo molim vas zakljucit ovu temu.

Posto sam ja i pokretac ove teme, molim admina da je zakljuca.

Zahvaljujem!
Tema je zaključana.
Stranica se generirala za: 0.197 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register