Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: Filmovi-preporuka

Odg: Filmovi-preporuka 07 Tra 2012 13:42 #1976

• Jackson
  • Jackson's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Pogledao Frost/Nixon.

Vrlo gledljiv film, sa izvanrednom glumom dva glavna lika. Michael Sheen mi lagano postaje najbolji "noviji" glumac.

Kasnijim istraživanjem sam saznao da film nije 100% povijesno točan, ali glavna poanta je tu. Film je inteligentan i isplati se pogledati.
Administrator je zabranio postanje.

Odg: Filmovi-preporuka 20 Tra 2012 09:31 #2215

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Altair preporučio,znajući da volim "teške " filmove.Engleska drama,odlično,odlično,odlično....
Alea iacta est !(DES)

Odg: Filmovi-preporuka 28 Tra 2012 06:47 #2291

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Opet jedan film,vrlo mučan,ali potencijalno realan.Ispast će da volim samo takve teme,no ovo sam dobio slučajno.Ista postapokaliptična tema kao "Road",samo smještena u drugi ambijent.Za takvu vrstu filma,dosta dobro profilirani likovi i ponašanje pojedinaca u ekstremnim situacijama.Naslov je Divide(podijela),prije bi odgovaralo -Odijeljeni.Iako za gledanje treba imati jake živce i želudac,meni je Cesta bolji film,premda preporučam i ovaj,ali oprez...teško za gledanje
Alea iacta est !(DES)

Odg: Filmovi-preporuka 30 Tra 2012 06:43 #2298

• altair
  • altair's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Peter Green os God! :-) Dobar dokumentarac ... u razdoblju od 2 godine i 8 mjeseci koliko je trajao Fleetwood Mac s Peter Greenom nadmašili su u prodaji ploča Beatlese i Stonese ... zajedno ...

"da je napisao samo Black Magic Woman imao bi mjesto u povijesti"
Posljednja izmjena: 30 Tra 2012 06:44 od altair.

Odg: Filmovi-preporuka 01 Svi 2012 19:36 #2312

• altair
  • altair's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
FLYPAPER:

Posljednja izmjena: 01 Svi 2012 19:36 od altair.

Filmovi-preporuka 22 Sij 2019 19:01 #13329

• brko
  • brko's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Ono što svakako mogu preporučiti je film "Pirate Radio" iz 2009 godine. Ako imate klince, tim bolje :)
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.163 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register