Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: Filmovi-preporuka

Filmovi-preporuka 28 Velj 2012 10:06 #728

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Da nastavimo temu o filmovima,koji zavređuju da ih se pogleda.Ja neki dan gledao ovaj film.Noir krimić,na tragu francuskih(ali Ameri to ne mogu napraviti isto).Svidio mi se Gosling,kulerska faca i gluma.Moje preporuke
Alea iacta est !(DES)
Posljednja izmjena: 28 Velj 2012 10:11 od catalyst.
Administrator je zabranio postanje.

Odg: Filmovi-preporuka 28 Velj 2012 11:10 #735

• LOUIS PRIMA
  • LOUIS PRIMA's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 2
Film mi se jučer jako dopao,preporuka

A večeras je ova premijera..

Moj Ukus Je Jednostavan : Zadovoljan Sam Najboljim ! (Oscar Wilde )
Posljednja izmjena: 28 Velj 2012 11:11 od LOUIS PRIMA.

Odg: Filmovi-preporuka 28 Velj 2012 19:42 #755

• Cindra
  • Cindra's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Neku veče naletio na ovaj, nekako me natjerao da maknem daljinski od sebe i pogledam. Kasnije vidim da ga je skrpao dečko iz Zagreba :cheer:
Preporuka

www.imdb.com/title/tt0477139/
Posljednja izmjena: 28 Velj 2012 19:42 od Cindra.

Odg: Filmovi-preporuka 03 Ožu 2012 08:02 #993

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Sinoć sam pogledao " A dangereous method".Film će vjerovatno proći nezanimljivo kod većine gledatelja,jer treba ipak imati neko osnovno znanje o onome što su radili Jung i Freud,te kako su se razišli zbog drugačijih shvaćanja i pristupa psihoanalizi.Meni je film zanimljiv,prvenstveno gledajući sa profesionalne strane,sve se zaista i dogodilo kako je opisano.Osobno sam frojdist,Jung je zastranio u simbole i vjeru,te je danas njegovo učenje uglavnom odbačeno.A i pokazao je u filmu da nije dosljedan u ljubavi,izabrao je radije monotoni život u bogatstvu na uštrb pravih osjećaja,a to je u kontradikciji sa onim što je propovijedao.Čisto ljudski,govoriš i zastupaš jedno,a ponašaš se na drugi način.I popustiš porivima,što je nedopustivo u odnosu pacijent-liječnik.
Alea iacta est !(DES)

Odg: Filmovi-preporuka 03 Ožu 2012 08:16 #996

• altair
  • altair's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
catalyst wrote:
Sinoć sam pogledao " A dangereous method".Film će vjerovatno proći nezanimljivo kod većine gledatelja,jer treba ipak imati neko osnovno znanje o onome što su radili Jung i Freud,te kako su se razišli zbog drugačijih shvaćanja i pristupa psihoanalizi.Meni je film zanimljiv,prvenstveno gledajući sa profesionalne strane,sve se zaista i dogodilo kako je opisano.Osobno sam frojdist,Jung je zastranio u simbole i vjeru,te je danas njegovo učenje uglavnom odbačeno.A i pokazao je u filmu da nije dosljedan u ljubavi,izabrao je radije monotoni život u bogatstvu na uštrb pravih osjećaja,a to je u kontradikciji sa onim što je propovijedao.Čisto ljudski,govoriš i zastupaš jedno,a ponašaš se na drugi način.I popustiš porivima,što je nedopustivo u odnosu pacijent-liječnik.
Je, još je gore s veterinarima :)

Odg: Filmovi-preporuka 03 Ožu 2012 18:01 #1020

Bio prije par dana na tv, turski film. Zanimljiv.
Prilozi:

Odg: Filmovi-preporuka 03 Ožu 2012 18:03 #1021

Ovo sam isto pogledao. Život na granici Turske i Iraka očekujući dolazak amerikanaca...
Prilozi:
Posljednja izmjena: 03 Ožu 2012 18:04 od Lord Vader.

Odg: Filmovi-preporuka 08 Ožu 2012 08:50 #1119

• LOUIS PRIMA
  • LOUIS PRIMA's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 2
Pogledao u kinu,jako dobro,3 i pol sata prošlo bez trena dosade

Moj Ukus Je Jednostavan : Zadovoljan Sam Najboljim ! (Oscar Wilde )

Odg: Filmovi-preporuka 03 Tra 2012 15:32 #1899

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Kako volim Olivera Reeda,sinoć naletio na ovaj film iz 1972.Nekada su krimići bili pravo napravljeni.Kome se dade može ga skidati.
Alea iacta est !(DES)

Odg: Filmovi-preporuka 03 Tra 2012 16:58 #1901

• Jackson
  • Jackson's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
catalyst wrote:

E, a baš sam se skanjivao da vas pitam mišljenje o filmu :)

Drago mi je da je film profesionalno dosljedan, moje znanje je površno pa ne mogu komentirati. Ipak, predznanje mi je dovoljno da nisam imao problema u praćenju (iako sam skoro sigurno propustio koji detalj koji bi mi obogatio film). Kao film nije savršen, dijalozi su malo isforsirani, kako da kažem, "preočiti", kao da netko pokušava ugurati 10 godina ključnih rečenica u sat i pol vremena filma. Imam osjećaj da su ključni trenuci u filmu zahtijevali više razrade, više vremena (što bi s druge strane usporilo film). Tako da je gledljiv i korektno odrađen i odglumljen (Aragorn je uvijek faca :lol: ), ali ništa posebno, recimo 3.5/5.
Posljednja izmjena: 03 Tra 2012 17:01 od Jackson.
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.191 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register