pepa wrote:
Pravog Bigbradera budeš imao još malo...za koju godinu... dok keša više ne bude bilo...samo plastika

Mada u dobro organiziranom društvu to ne mora nužno biti i loše.
Što se tiče tržišta hife,skupilo nam se svega pomalo.Činjenica je da smo malo tržište,koje se relativno brzo zasitilo,pa još k tome i siva ekonomija od devedesetih na ovamo,pa onda recesija...itd...i dođosmo tu gdje jesmo

malo smo tržište no vani to teško razumiju. Pitali nas jednom iz IAG-a koliko dilera za Quad imamo. Mi velimo ni jednog a oni bijelo gledaju. Teško je njima shvatiti da u Hrvatskoj za takav brand jednostavno ne možeš imati dilera. takve stvari se kod nas mogu kupiti jedino direktno kod uvoznika što je recimo u Njemačkoj gotovo pa zabranjeno.
rekao meni prije desetak godina Hofman (Komteh) da audiofili nisu kupci a ja mislio da priča gluposti. Iz sadašnje perspektive vidim da je imao pravo. Previše robe na tržištu, novi igrači koji su pomislili da se tu nešto može ušičariti, učinili su da je ponuda jednostavno višestruko premašila potražnju. U toj konstelaciji snaga roba se trži budzašto u raznim triper kombinacijama (uzimanje svega i svačega pod račun). To će u konačnici potpuno uništiti ovaj biznis a nakon toga trebat će puno vremena za oporavak. Proći će godine...