Kale wrote:
Evo samo napomena... jel vidite di se grijesi sa ovim LED pozadinskim osvjetljenjima? Kod Abbya je zaruljica, a kod htomasova je LED.
Dakle, ne valja stavljati hiper ultra bright ledice, vec jacina svjetla treba odgovarati sto blize originalu. Ako je pozadinsko svjetlo prejako (iako je iste boje), dobiva se presijavanje na plexiju, i onda to nije to! Ako se i koristi LED, bolje malo prigusiti intezitet svjetla da se sprijeci preljevanje po cijelom plexiju.

Kale potpuno si u pravu! Na ovome mome 2238B je LED, ali smanjio sam intenzitet svjetla jer bi prejako to bliještalo! Na slikama je gore nego u stvarnosti! Uživo je sasvim lijepo, ali ton plave boje skale je drugačiji sa LED-om Kod LED-a je skala tamno plava, a kod originalnih žaruljica boja skale je tirkizno plava (vuče na zeleno). Iskreno puno ljepša je ta tirkizna boja, ali kada uzmem u obzir da mi je taj Marantz u kutiji i da se originalne žarulje jako griju, bolje da je LED! Inače nisam stavio LED u svaki Marantz koji imam! U zadnje vrijeme mijenjam samo žaruljice i stavljam najbliže originalu što sam našao, a to su osigurač žaruljice 8V i 250 mA, a originalne su mislim bile 200 mA (no te nisam mogao naći).