Jeste, i ja sam ove od 22.000 uF/63V plaćao, ako se dobro sećam, nekih €46 po komadu, još je mene izvuklo to što su na standardnih 63V, da su bili za više, i ja bih platio više.
Uzgred, kada smo već na temi, iskustveno sam najzadovoljniji sa Fisher & Tausche elektrolitima. Ja uglavnom koristim one od 2.200 uF/63V lokalno i 10.000 uF/63V centralno. Meni su oni nekako bolje tonski balansirani od Japanaca (Elna, Nichicon, Rubycon, itd), Japanci mi daju pomalo "vrištav" zvuk, ili malo favorizuju visoke tonove, ili malo nemaju niske tonove, ko će ga znati. Ako očekuješ udar basa kada ga ima, oni to bolje do dosta bolje odrade od Japanaca.
E, da ti se pohvalim - NAJZAD, posle bar 10 godina hvatanja zaleta, konačno sam blizu kraja sopstvenog projekta pojačavača snage. 100% moj, mada naravno koristim poznate topologije, samo ih drugačije kombinujem, a imam i nekih stvarno originalnih rešenja. Ako te ta tema zanima, možemo o tome posebno, da ne zagađujemo ovu temu.
I samo da znaš, ti si trenutno moja najveća glavobolja. Sve smišljam kako da ti doturim onaj moj AU-X701 integralac i naravno kako da ga posle pokupim. Još dok si bio na Audiofil forumu, bilo je kao neke nade da se sinhrono nađemo u ZG, a sada, izgleda da ti klub više nije zanimljiv. Vidi, nije da ja sam ne mogu, ali uvek nekako mislim da je najbolji posao dati to tebi jer ti stvarno znaš te Sansui-je, sasvim sigurno daleko bolje od mene. A ista si picajzla kao i ja, ako ne i gori, ponekada se pitam odakle vadiš te naizgled neiscrpne rezerve strpljenja da se zamajavaš svim tim.
Hajde razmisli, pa ako ti šta padne na pamet (a da nije pivo, ili neke gole cice), reci mi.