Nakon nekog vremena i pažljivog osluškivanja, da završim ovo poglavlje sa zaključkom o slušnim dojmovima. Moram napomenuti da nisam neki recenzent i malo mi je i muka kad prenosim svoje utiske, ali što je tu je, pokušaćemo pa šta bude
Prvo što upada u uho je odličan tonski balans, frekvencijski usaglašen, stage je iznad očekivanja i taman kakav treba biti. Timbralno LSA briljira, stvarno je užitak kako prenosi gudačke instrumente. Najviše daje u srednjetonskom području koje je praktički bešavno povezano sa visokotonskim. To je sve OK, mnogi mali bookshelfi danas to postižu, mogu reći da sam to nekako i očekivao s obzirom na cijenu.
E sad stavka koja me malo razočarala - bas područje. Nije da ga nema, nije da je neprecizan, ne bumija, ali brate malo je ipak preslab. Naravno to se može korigirati sa položajem u prostoru, približi ga se stražnjem zidu, ali tad se izgubi preciznost. Znam da se protiv fizike ne može, ali ovo i nije tako mali zvučnik i čuo sam dosta možda čak i manjih kutija sa ipak "većim" basom. Znatiželja je naravno bila jača od mene, pa sam izvadio bas zvučnik da vidim o čemu se radi, ali nema nikakve oznake na njemu osim naljepnice LSA pa ne znam o kojem proizvođaču je riječ.
Budući da je deal sa ovim mališanima ipak bio turbo povoljan, oprostićemo mu taj mali nedostatak i staviti ga u funkciju za koju je i namijenjen