Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: LSA 1 monitor signature

LSA 1 monitor signature 25 Sij 2014 03:27 #6986

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Evo kod mene par prinova. Radi se o malim dvosistemcima LSA 1 monitor signature, proizvod male firme iz Nashvilla, Tennessee. Kako su mi trebali baš jedni takvi malci, ugrabih jedan par vrlo povoljno kako to obično biva sa relativno novim i nepoznatim manufakturama. Pročitah i neke recenzije iako mi to baš i ne znači puno, ali dobiješ bar neke osnovne informacije.
Sad će tek na usviravanje a onda ćemo da vidimo jesam li pogodio ili će da bude ćorak :)

lsa1.jpg

lsa2.jpg

lsa3.jpg

lsa5.jpg

lsa6.jpg
Administrator je zabranio postanje.

LSA 1 monitor signature 25 Sij 2014 03:35 #6987

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Koga zanima, evo web stranica - Living Sounds AudioLiving Sounds Audio
Stereo mojo recenzija

LSA 1 monitor signature 25 Sij 2014 14:29 #6988

• gord
  • gord's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Abraxas wrote:
Sad će tek na usviravanje a onda ćemo da vidimo jesam li pogodio ili će da bude ćorak :)

Po izgledu nije ćorak :thumbup:

LSA 1 monitor signature 25 Sij 2014 19:21 #6989

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Uuu. Abby... mnogo dobar zvucnik... bar onako na prvi look! Ajde, bas me interesiraju tvoja iskustva. Pa kako si naletija bas na njih? Ciljano ili slucajno?

LSA 1 monitor signature 26 Sij 2014 03:30 #6994

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
gord wrote:
Abraxas wrote:

Po izgledu nije ćorak :thumbup:

A čuj, i Seve dobro izgleda, a peva da pop....š :)

LSA 1 monitor signature 26 Sij 2014 03:40 #6995

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Kale wrote:
Uuu. Abby... mnogo dobar zvucnik... bar onako na prvi look! Ajde, bas me interesiraju tvoja iskustva. Pa kako si naletija bas na njih? Ciljano ili slucajno?

Slažem jedan mali sistem za žensku uporabu. Budući da sam rezolutno i sa najvećim gnušanjem odbio ideju pink finiša :) a uzevši u obzir da bi to ipak uz izgled trebalo i solidno svirati, naletilo se na gore spomenute kutijice.
Nemoralna ponuda je prošla i to je cijela priča :lova:

LSA 1 monitor signature 30 Sij 2014 15:15 #7019

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Abraxas !
Mogao bi se ti jako ugodno iznenaditi.
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

LSA 1 monitor signature 31 Sij 2014 03:09 #7028

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Audison wrote:
Abraxas !
Mogao bi se ti jako ugodno iznenaditi.

Možda će i da bude tako. Naravno čim su došli zakačio sam ih na sistem i nisam se baš pretjerano oduševio. Nisam baš od jučer i nekako sam i očekivao da će tako biti, novi su i treba naravno to malo ( ili puno ) razraditi. Osjeća se potencijal, ali je to za sada premutno, nedefinirano, zapravo - pravi nepatvoreni zvuk neusviranih drivera.

Sad lijepo sviraju za sebe, ćebovani su, u kontrafazi, pa će se valjda upristojiti i zasvirati kak spada :) :)

lsa4.jpg
Posljednja izmjena: 31 Sij 2014 03:26 od Abraxas.

LSA 1 monitor signature 12 Svi 2014 03:09 #7699

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Nakon nekog vremena i pažljivog osluškivanja, da završim ovo poglavlje sa zaključkom o slušnim dojmovima. Moram napomenuti da nisam neki recenzent i malo mi je i muka kad prenosim svoje utiske, ali što je tu je, pokušaćemo pa šta bude :)

Prvo što upada u uho je odličan tonski balans, frekvencijski usaglašen, stage je iznad očekivanja i taman kakav treba biti. Timbralno LSA briljira, stvarno je užitak kako prenosi gudačke instrumente. Najviše daje u srednjetonskom području koje je praktički bešavno povezano sa visokotonskim. To je sve OK, mnogi mali bookshelfi danas to postižu, mogu reći da sam to nekako i očekivao s obzirom na cijenu.
E sad stavka koja me malo razočarala - bas područje. Nije da ga nema, nije da je neprecizan, ne bumija, ali brate malo je ipak preslab. Naravno to se može korigirati sa položajem u prostoru, približi ga se stražnjem zidu, ali tad se izgubi preciznost. Znam da se protiv fizike ne može, ali ovo i nije tako mali zvučnik i čuo sam dosta možda čak i manjih kutija sa ipak "većim" basom. Znatiželja je naravno bila jača od mene, pa sam izvadio bas zvučnik da vidim o čemu se radi, ali nema nikakve oznake na njemu osim naljepnice LSA pa ne znam o kojem proizvođaču je riječ.
Budući da je deal sa ovim mališanima ipak bio turbo povoljan, oprostićemo mu taj mali nedostatak i staviti ga u funkciju za koju je i namijenjen ;)

LSA 1 monitor signature 13 Svi 2014 11:13 #7704

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Kakva vrsta elektronike ga je pogonila ? Malo više detalja o tome
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.209 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register