Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Yamaha ponovo udara

Yamaha ponovo udara 12 Tra 2013 19:49 #5717

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Administrator je zabranio postanje.

Yamaha ponovo udara 13 Tra 2013 06:49 #5718

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Evo samo par rijeci o dizajnu; Prednja ploca je iskreno, vrhunski dizjnirana, sve na svom mjestu, pregledno, logicki poslozeno, ali sa retro stihom. Cista petica. Zadnja ploca pojacalaa jedva dvojka. Prvo izgleda da je DIYer napravio (s ovim ne podcjenjujem DIYere, vec samo kao podatak da jedino oni na zadnje ploce ne otiskuju nikakve natpise, radi jednostavnosti izrade). Cijela zadnja ploca bez ikakvog natpisa.
Strujni konektor postavljen centralno, nije bas najsretnije rjesenje (po meni), a uvijek mi najvecu nervozu predstavljaju neizolirani zvucnicki konektori.

Yamaha ponovo udara 14 Tra 2013 09:32 #5721

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Drago mi je što si kao restaurator iznio svoje mišljenje. Smještaj strujnog priključka na sredinu ploče vjerojatno je pozicioniran kako bi se izbjeglo eventualno dodirivanje s zvučničkim kabelima, mislim na generiranje raznih smetnji. Svojedobno sam imao doma Yamaha cd-s2000 , i moram priznati da sam bio više nego ugodno iznenađen performansama istog. Šteta što ljudi Yamahu doživljavaju kao izrazito komercijalan brend.
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
  • Stranica:
  • 1
Stranica se generirala za: 0.121 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register