Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Dynaudio Xeo3

Dynaudio Xeo3 15 Stu 2012 11:10 #5138

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Na ovogodišnjem sajmu u Sheratonu bili su predstavljeni zvučnici iz serije XEO, varijanta Xeo3 je odrađena na ovom portalu, a dodatno veselje su nam priuštili ljudi iz Dynaudia-time što su brzo regirali na objavu reviewa.
www.facebook.com/share_options.php#!/pag...166765727051?fref=ts
Prilozi:
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Administrator je zabranio postanje.

Dynaudio Xeo3 28 Stu 2012 14:46 #5154

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
Audison wrote:
Na ovogodišnjem sajmu u Sheratonu bili su predstavljeni zvučnici iz serije XEO, varijanta Xeo3 je odrađena na ovom portalu, a dodatno veselje su nam priuštili ljudi iz Dynaudia-time što su brzo regirali na objavu reviewa.
www.facebook.com/share_options.php#!/pag...166765727051?fref=ts

Bilo bi zanimljivo istražiti koliko bi se audiofila odreklo svojih zvučničkih kabela. Slušao sam XEO 3 i radi ustinu iznenađujuće dobro. Cijena izgleda velika ali kada izuzmete trošak pojačala i zvučničkih kabela ponuda se čini primamljiva.
Ili bi ipak tvrdokorni i tradicionalistički pristup prevladao?

Dynaudio Xeo3 30 Stu 2012 21:33 #5165

• kuzma
  • kuzma's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Pozdrav od novog člana.Da pređem odmah na stvar planiram kupiti navedene zvučnike pa me zanimaju neke dodatne informacije.Na susjednom forumu sam postavio temu istog naziva ali nisam dobio nikakav odgovor pa sam odlučio vidjevši recenziju i ovu temu obratiti se vama.Zvučnik sam imao priliku poslušati doduše nakratko.Potražio sam na internetu sve dostupne podatke ali nikako nemogu doć do informacije o onom što se nalazi unutar samog zvučnika.Zanima me koje pojačalo i koji dac koristi.Isto tako htio bih znati pošto imam dosta hires albuma dali je ograničenje na rezoluciju 16/48 do transmitera ili čipa.Pretpostavljam ako je do transmitera da će u budućnosti biti moguća nadogradnja na 24/96.
  • Stranica:
  • 1
Stranica se generirala za: 0.140 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register