pepa wrote:
Audison wrote:
Kaj su Harbethi zašutili, nema povratne informacije??
a što da ti kažem?
Već pomalo otrcano zvuči da je kronično pomanjkanje slobodnog vremena
Već sam nekoliko puta rekao da kod mene glazba (čitaj tjuner) svira 24/7,a zaista u rijetkim prilikama sjednem poslušati neki (ab) cd

.
Nadam se da će dolazak zime to promijeniti.
No ukratko,..glede prošlotjednog dolaska uvaženog nam člana (analogija),izvukoh najbolje pojačalo koje imam (1111mv) te poslušah malo glazbe kako treba.Mislim da to sviri baš kako treba,a ono što ih odlikuje za razliku od svega što sam imao doma (prosim staviti WLM Divu van ovog konteksta) je nenametljivost i nezamornost nakon višesatnog slušanja.
Možda bi kolega Ž mogao napisati koju?

Evo da i ja napišem koju rič o jednom ugodnom druženju s štovanim članom(pepa) u njegovoj Ali Babinoj pećini

. Prvo mi je u oči upa AU-X1111MV, onako robustan i prilip uživo ostavlja te bez riči

. Još nisam doša sebi od tog pozitivnog

, kad ono u dnu police G 22 000. Taj receiver je posebna priča. Da bi družnje bilo potpuno ja sam donija sa sobom CD-X711 I balansirane kabele(umalo sam zaboravija da san donija i domaćeg vina, prijatelju R... mora san i ovo nadodat

). Zvuk koji je ispunjava prostoriju(koja i baš nije velika) je bio sve osim zamoran i gramofon je pružija užitke u slušanju. Ne znam ali ja imam taj utisak da kada su balansirani kabeli u spoju da se nekako sve posloži. Stvarno su odlični ti Harbethi

i moga bi se bez zamora družit s njima satima.