goya wrote:
U svakom slučaju trebalo bi probati...Pokrenuo sam ovu temu jer sam u potrazi za zvučnicima, ali nazvao sam ju KEF Q300 iz razloga što sam dugo vremena imao razne kefove zvučnike i moram priznati da mi se njihova "filozofija" zvuka oduvijek sviđala.Moram priznati da mi je nakon dugo godina još uvijek u siječanju slušanje njihove reference sreije ONE-TWO (bas unutar kutije). Naravno moguće je da siječanja mogu s obzirom na protok vremena i prevariti, ali u ovom hobiju bitne su emocije...U glavnom rado bih poslušao što to novoga nudi KEF, ali isto tako bi i rado savjet od nekoga tko je imao prilike čuti i d830 i q300 da mi kaže da li uopće ima smisa potruditi se organizirati slušanje q300 ili je to gubitak vremena jer je d830 daleko bolji.Također moram spomenuti da mi "uhu leži" kefov princip smještanja bas/srednjetonske jedinice i visokotonske na istu os.
Recenzirao sam KEF Q300 za ovaj site pa se neću mnogo ponavljati. Nova KEF Q serija je radikalan zaokret U KEF filozofiji. Poznati su kao konzervativna firma i upotreba aluminija i sretnice prvog reda je zaista revolucija u KEF dizajnu. Za ostalo pročitati recenziju....
dakle da se mene pita za zadanu lovu preporučio bih ne nužno ovim redom:
1. KEF Q-300
2. Sound News Falcon
3. AE-1 classic
4. Quad 12L2
eto ovo mi je prvo palo na pamet. Za falcone i 12L2 ti mogu sredit slušanje...
Pozz