Kale wrote:
Mihael, prekrasan primjerak. Vidio sam ga na njuskalu, odmah mi je "pao" u oko! Isto tako prekrasne fotografije!
Danas je rijetkost naci tako sacuvan vintage uredjaj, BTW a sto je sa G7000? Sto se tice ljeta, stvari sa slobodnim vremenom bi mi se mogle popraviti na bolje... naime odlazim u prijevremenu mirovinu na ljeto, pa bi druzenje sa Sansuiima moglo postati ucestalo

No, otom - potom... biti cemo u kontaktu, imam jos nekih obveza odraditi koje su se nakupile do sada, pa sve zavisi kako to budem rjesavao...
Kale hvala za odgovor!
890 je zelo lepo ohranjen, le nekaj žarnic je že bilo menjanih...., drugače naj bi bil še originalen. Verjetno bom nekje v začetku poletja južneje, pa bi se res toplo priporočal za en celovit refresh, kar bo pač potrebno.
Sicer pa bi rad koristno združil s prijetnim..., nekje sem bral da posedujete G-22000; ko bi se ga le lahko dotaknil...
G-701 bo ostal v hiši - tako lepo ohranjenega aparata še nisem imel - v takšni starosti seveda, od prvega lastnika je bil kupljen in brez ene praske(!). Po 40 letih sem bil prvi, ki je iz njega vzel ''pokrov'' in vanj pokukal.... Tako da ponosno krasi spalnico

in ga ne dam!