Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Majhen prispevek vintage ljubitelja

Majhen prispevek vintage ljubitelja 23 Lis 2014 20:04 #8918

• Mihael
  • Mihael's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Tudi po zaslugi Kaleta (hvala za pomoč pri izbiri) sem ponosen, novopečeni lastnik vintage opreme. Trenutno posedujem ''kotizškatle'' ohranjenega Sansui-a G-701 in ohranjene zvočnike Sansui SP-9300.

Mojemu ušesu, mojim očem in mojemu srcu komplet, kakršnega sem si ''vedno želel''.

Administrator je zabranio postanje.

Majhen prispevek vintage ljubitelja 23 Lis 2014 20:31 #8919

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Dobrodošao u naš forum :krigla:
The following user(s) said Thank You: Mihael

Majhen prispevek vintage ljubitelja 23 Lis 2014 22:02 #8921

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Vidim ja da ti imas i smisla za slikati vintage ljepotane! Ko za prodajni katalog Sansuia!! A ovi SP9300 ko da su sad iz kutije. Steta sto nisi jednu sliku "okinio" sa maskama na njima...
Kazi mi dojmove o zvuku. Jel mozes vjerovati, da ja jos nisam cuo kako zvuce ovi XXL Sansui zvucnici. Znam da Sansui vintage se odlicno slagao sa AR i sa KEFovima... meni osobno lijepo je legla kombinacija Sansui G9700 i Wharfedale Laser 150... no kako bilo da bilo, uzitak za oci je gledat ove tvoje fotografije!
Posljednja izmjena: 23 Lis 2014 22:03 od Kale.

Majhen prispevek vintage ljubitelja 23 Ožu 2015 22:06 #10057

• Mihael
  • Mihael's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Torej, pojavila se je ''drobna'' priložnost, pa sem jo izkoristil; Sansui 890, lepo ohranjen, v original škatli, vendar bo potreben kakšnega refresha... Kale, kako ste kaj s časom? Poleti prihajamo Slovenci radi k vam sosedom :cool:

Majhen prispevek vintage ljubitelja 23 Ožu 2015 22:34 #10058

• Mihael
  • Mihael's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
... še ena:

Majhen prispevek vintage ljubitelja 24 Ožu 2015 10:28 #10060

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Mihael, prekrasan primjerak. Vidio sam ga na njuskalu, odmah mi je "pao" u oko! Isto tako prekrasne fotografije!
Danas je rijetkost naci tako sacuvan vintage uredjaj, BTW a sto je sa G7000? Sto se tice ljeta, stvari sa slobodnim vremenom bi mi se mogle popraviti na bolje... naime odlazim u prijevremenu mirovinu na ljeto, pa bi druzenje sa Sansuiima moglo postati ucestalo :)
No, otom - potom... biti cemo u kontaktu, imam jos nekih obveza odraditi koje su se nakupile do sada, pa sve zavisi kako to budem rjesavao...
The following user(s) said Thank You: Mihael

Majhen prispevek vintage ljubitelja 24 Ožu 2015 16:10 #10063

• htomasov
  • htomasov's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
A što misliš Kale da koji put središ i nekoga Marantza? :) ;)
htomasov

Majhen prispevek vintage ljubitelja 26 Ožu 2015 08:06 #10066

• Mihael
  • Mihael's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Kale wrote:
Mihael, prekrasan primjerak. Vidio sam ga na njuskalu, odmah mi je "pao" u oko! Isto tako prekrasne fotografije!
Danas je rijetkost naci tako sacuvan vintage uredjaj, BTW a sto je sa G7000? Sto se tice ljeta, stvari sa slobodnim vremenom bi mi se mogle popraviti na bolje... naime odlazim u prijevremenu mirovinu na ljeto, pa bi druzenje sa Sansuiima moglo postati ucestalo :)
No, otom - potom... biti cemo u kontaktu, imam jos nekih obveza odraditi koje su se nakupile do sada, pa sve zavisi kako to budem rjesavao...

Kale hvala za odgovor!

890 je zelo lepo ohranjen, le nekaj žarnic je že bilo menjanih...., drugače naj bi bil še originalen. Verjetno bom nekje v začetku poletja južneje, pa bi se res toplo priporočal za en celovit refresh, kar bo pač potrebno.

Sicer pa bi rad koristno združil s prijetnim..., nekje sem bral da posedujete G-22000; ko bi se ga le lahko dotaknil... :care:

G-701 bo ostal v hiši - tako lepo ohranjenega aparata še nisem imel - v takšni starosti seveda, od prvega lastnika je bil kupljen in brez ene praske(!). Po 40 letih sem bil prvi, ki je iz njega vzel ''pokrov'' in vanj pokukal.... Tako da ponosno krasi spalnico :) in ga ne dam! :)
  • Stranica:
  • 1
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.137 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register