Sound News Web - Discovery Of Sound

Sve što ne možete ugurati u postojeće forume, a pričali bi o tome
  • Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: Moja pivska iskustva

Moja pivska iskustva 07 Lis 2016 20:18 #11954

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Jučer smo frend i moja malenkost pohodili pivnicu Mali Medo. Razlog našem posjetu je bila ponovna promocija piva Crni Jack. Iako pomalo prohladno vrijeme oko 21 sat, bilo je dosta ljudi na terasi ali i oko nje. Uspjeli smo naći mjesta unutar lokala, tik do šanka. Šanker je puštao glazbu s gramofona preko velikog integrirca iz stare Yamahine produkcije.Prvo smo slušali Elvisa a potom na red je došao pop iz 70-tih u vidu grupe Smokie. No, da ne duljim. Pivo Crni Jack se servira u čaši od 0,5lit, cijena iznosi 18kn. Crni Jack je svojevrsno Crni India Pale ale s kombinacijom od četiri vrste američkog hmelja miješano s četiri vrste slada. Tvorci ovog piva tvrde da u njemu se osjeti fino nijansiranje prženog slada, a ja bih dodao da se u pozadini osjeti mala primjesa tamne čokolade,onako fino strukturirano, nešto poput vrhunskog začina dobrom jelu. Pivo se pije polako, s laganim uzimanjem zraka kako bi se što lakše mogao analizirati sastav preko usne šupljine. Uglavnom, crno pivo iznimne arome koja dugo traje, poželjno u hladnom periodu, dobro dođe uz pečene kestene i kuhanu kuruzu...

14502766_1188336514579425_6009851007222900902_n.jpg
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Administrator je zabranio postanje.

Re:Moja pivska iskustva 14 Sij 2017 19:29 #12353

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
Audison wrote:
Jučer smo frend i moja malenkost pohodili pivnicu Mali Medo. Razlog našem posjetu je bila ponovna promocija piva Crni Jack. Iako pomalo prohladno vrijeme oko 21 sat, bilo je dosta ljudi na terasi ali i oko nje. Uspjeli smo naći mjesta unutar lokala, tik do šanka. Šanker je puštao glazbu s gramofona preko velikog integrirca iz stare Yamahine produkcije.Prvo smo slušali Elvisa a potom na red je došao pop iz 70-tih u vidu grupe Smokie. No, da ne duljim. Pivo Crni Jack se servira u čaši od 0,5lit, cijena iznosi 18kn. Crni Jack je svojevrsno Crni India Pale ale s kombinacijom od četiri vrste američkog hmelja miješano s četiri vrste slada. Tvorci ovog piva tvrde da u njemu se osjeti fino nijansiranje prženog slada, a ja bih dodao da se u pozadini osjeti mala primjesa tamne čokolade,onako fino strukturirano, nešto poput vrhunskog začina dobrom jelu. Pivo se pije polako, s laganim uzimanjem zraka kako bi se što lakše mogao analizirati sastav preko usne šupljine. Uglavnom, crno pivo iznimne arome koja dugo traje, poželjno u hladnom periodu, dobro dođe uz pečene kestene i kuhanu kuruzu...

14502766_1188336514579425_6009851007222900902_n.jpg
Darac, si prestal pit ili? :silly:

Poslao koristeći Tapatalk za Android
Talk About Sound

Re:Moja pivska iskustva 12 Lip 2017 08:43 #12869

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Evo mene nakon dužeg vremena. Razlog ovom javljanju je poklon paket four-pack iz produkcije The Garden Brewery. Pivovara/pivnica je otvorena prošle godine u Zagrebu, smještena u Slavonskoj Aveniji-neposredna blizina industrijskog kompleksa Žitnjak. Ono što je zanimljivo to da se ekipa koja vodi Pivovaru/pivnicu sastoji od domaćeg i stranog osoblja. Glavni majstor pive je lik iz Novog Zelanda. Craft pivovare su u porastu jer nude pivo sasvim punog okusa, bez zasebne filtracije i pasterizacije. Paket koji sam dobio na dar se sastoji od četiri limenke (330ml) krem-sive boje. Na vrhu se nalazi dodatni plastični čep koji dodatno štiti metalni otvarač. Pale Ale s oksuom tropskog štiha je više nego dobro za popunu kod boljeg obroka. Pivo se sastoji od kombinacije 4 vrste slada i 4 vrste hmelja. Sve je to obogaćeno citrusom, dinjom, mandarinom i karamelom u jednom finom balansu. Moram priznati da mi ej kombinacija citrusa i manadarine fino sjela, osjeti se blaga gorčina, ali više ako ugoda na duge staze negoli kao iritacija koja se nađe kod jeftinih industrijskih piva. Toplo preporučujem rashlađeno pivo, ali da dugo ne stoji u hladnjaku...
P_20170525_134547_1_p.jpg
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.124 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register