Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Pakrac 2014

Pakrac 2014 09 Lip 2014 21:09 #7854

• miki rurkec
  • miki rurkec's Avatar
O Boži sve najbolje i tako to, ali vrijeme je za polemiku o tamnoj strani Multipaka. Što je Pakrac? Još jedan sajam? Kaj ima zanimljivog tamo? Zapravo ništa više nego na bilo kojem drugom sajmu. Dobro, moraš se ubit od hodanja i u to ime ti daju porciju graha za đabe, a navečer ti odsviraju nekaj. Možeš lokat jefitnije nego u Zagrebu. Čak te i dovezu i odvezu. I kaj se desilo s Pakracom nakon samo 3 godine? Još jedan sajam. Sve već viđena ekipa (njih 100), sve manje autsajdera, pol distributera je došlo tek u subotu i pobralo se isti taj dan. Sramota!! Sramota za distributere i njihov profesionalizam!!! Žao mi Bože najviše. Dobar čpvjek, svaka čast. A i ovi jopci kaj se tam štrapaciraju i glume zlatna uha.... tsk, tsk. Zakaj nema neke nove dece!!??? I kaj to ne valja u ovoj državi da se čak i tako dobro organiziran audiofilski događaj razj*bal nakon samo tri godine!!??

molim bez pretjerane upotrebe vulgarnosti - admin
Posljednja izmjena: 09 Lip 2014 21:38 od admin.
Administrator je zabranio postanje.

Pakrac 2014 10 Lip 2014 07:07 #7855

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Pa dobro... sta se uzbudjujes radi toga... citam vecinom pozitivne reakcije, pa stoga nije mi jasno sto je tu razj*****? Ja npr. nisam bio nijedan put, i sto sad, ne uzbudjujem se radi toga niti malo, pogotovo sto bi tamo naletio na sismise sa audifolia a da mi se njihovo preseravanje slusa ili gleda... No, oni koji su bili, velika vecina je otisla sa pozitivnim dojmovima. "A zakaj nema nove dece"... pa vjerojatno novu decu ne zanima ovaj sport, mozda njih zanima OLED TV od metra i po, Smart Phone sa procesorom od 4 jezgre... itd...
I na kraju, nije mi jasno tko ili kako je "razj*bal tako dobro organiziran audiofilski događaj nakon samo tri godine" ?

Pakrac 2014 10 Lip 2014 15:24 #7860

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
Meni kao izlagaču se učinilo da je bilo nešto manje ljudi nego proteklih godina. Tako to valjda varira. Iz pozicije posjetitelja bilo je izvrsno jer je bio organiziran prijevoz, hrana, piće i zabava pa se uz nikakav ili minimalan trošak moglo dobro zabaviti. Iz pozicije izlagača situacija je drugačija. Cijela operacija je trošak (gorivo, cestarine, kotizacija, smještaj, merketinški materijal, ljudi itd...) i sve to služi da nađeš kupca. Koliko je kupaca nađeno? E....to je već drugo pitanje.... :)
Prigovor ide dijelu izlagaća koji su vrlo komforno shvatili radno vrijeme sajma. Treba ipak biti profesionalac...

Pakrac 2014 11 Lip 2014 20:58 #7867

• miki rurkec
  • miki rurkec's Avatar
Kale wrote:
Pa dobro... sta se uzbudjujes radi toga... citam vecinom pozitivne reakcije, pa stoga nije mi jasno sto je tu razj*****? Ja npr. nisam bio nijedan put, i sto sad, ne uzbudjujem se radi toga niti malo, pogotovo sto bi tamo naletio na sismise sa audifolia a da mi se njihovo preseravanje slusa ili gleda... No, oni koji su bili, velika vecina je otisla sa pozitivnim dojmovima. "A zakaj nema nove dece"... pa vjerojatno novu decu ne zanima ovaj sport, mozda njih zanima OLED TV od metra i po, Smart Phone sa procesorom od 4 jezgre... itd...
I na kraju, nije mi jasno tko ili kako je "razj*bal tako dobro organiziran audiofilski događaj nakon samo tri godine" ?

bratec admin nebem više - sory

kale
radim sociološko/ekonomsku studiju ništa se ne uzbudujem

kale- pozitivne reakcije? pa jesu kad su jeli i pili za đabe i još ih je dovelo i odvelo!

kale- razj* balo se jer je prve dvije godine bilo tona ljudi, a ove godine kila. primjer: došla na stol ispred muzeja piksa sa dobrovoljnim prilozima za poplave. od svih koji su bilii!!! i milan rupić!!!! svi ti velike face su dali 0 kuna u tu istu piksu!!! bitno da je grah bio đabe. yeben ponos nacije!!

sounbdnewsdino- ne varira! dajte odgovorite koliko ste kupaca našli tamo!!!??

Pakrac 2014 13 Lip 2014 15:07 #7874

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
podatke o tome nitko rado ne iznosi :shok:
U svakom slučaju omjer između hodočasnika i kupaca je debelo na strani ovih prvih. :)
No tako je već 5 godina...

Pakrac 2014 14 Srp 2014 14:18 #8136

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Treba promjeniti politiku prema hodocasnicima...
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

Pakrac 2014 14 Srp 2014 14:24 #8138

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
Audison wrote:
Treba promjeniti politiku prema hodocasnicima...

Kojom mukom ih mislis mucit?

Za one kaj nisu bili ...
samo glazbu slusam :)
  • Stranica:
  • 1
Stranica se generirala za: 0.147 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register