Kale wrote:
Pa dobro... sta se uzbudjujes radi toga... citam vecinom pozitivne reakcije, pa stoga nije mi jasno sto je tu razj*****? Ja npr. nisam bio nijedan put, i sto sad, ne uzbudjujem se radi toga niti malo, pogotovo sto bi tamo naletio na sismise sa audifolia a da mi se njihovo preseravanje slusa ili gleda... No, oni koji su bili, velika vecina je otisla sa pozitivnim dojmovima. "A zakaj nema nove dece"... pa vjerojatno novu decu ne zanima ovaj sport, mozda njih zanima OLED TV od metra i po, Smart Phone sa procesorom od 4 jezgre... itd...
I na kraju, nije mi jasno tko ili kako je "razj*bal tako dobro organiziran audiofilski događaj nakon samo tri godine" ?
bratec admin nebem više - sory
kale
radim sociološko/ekonomsku studiju ništa se ne uzbudujem
kale- pozitivne reakcije? pa jesu kad su jeli i pili za đabe i još ih je dovelo i odvelo!
kale- razj* balo se jer je prve dvije godine bilo tona ljudi, a ove godine kila. primjer: došla na stol ispred muzeja piksa sa dobrovoljnim prilozima za poplave. od svih koji su bilii!!! i milan rupić!!!! svi ti velike face su dali 0 kuna u tu istu piksu!!! bitno da je grah bio đabe. yeben ponos nacije!!
sounbdnewsdino- ne varira! dajte odgovorite koliko ste kupaca našli tamo!!!??