Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Rastakanje imena

Rastakanje imena 08 Sij 2013 10:50 #5367

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Prošla godina je donijela novost u obliku promjene uvoznika kod pojedinih renomiranih brendova. Jedan od novih uvoznika se hvalio ogromnim količinama prodanih primjeraka pojačala i CD playera. Kada smo nakon sajma SND i moja malenkost obišli tog novog uvoznika doživjeli smo određen oblik razočarenja. Novi brend maanger za ovaj dio europe nije pokazivao tendenciju ozbiljnosti, nego pristup koji se veže uz tzv. fashion-style uređaje(gadgete).Smatram da Denon nije zaslužio da bude tretiran poput jednosezonskih smartphonea koji se mjnejaju svakih 4 mjeseca. Promocija novih uređaja iz Denon ergele je ravna nuli. Ono što me posebno zaintrigiralo je nedavno objavljena informacija o diskontnim cijenama Denon uređaja kod jednog dilera, i to po principu uzmi dok još ima, ostala je samo još jedna kašeta na lageru-katastrofa u nacinu poslovanja s elektronikom. To je samo znak da nisu svi sposobni za rad u trgovačkoj branši-elektronikom...
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Administrator je zabranio postanje.

Rastakanje imena 10 Sij 2013 19:01 #5377

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Prije neki dan je ovlašteni uvoznik za Denon najavio akciju sniženja za cca 60 posto do kraja 31.01.2013, neviđeno rokanje cijena i renomea...
Il Commendatore

Rastakanje imena 12 Sij 2013 16:14 #5378

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
Audison wrote:
Prije neki dan je ovlašteni uvoznik za Denon najavio akciju sniženja za cca 60 posto do kraja 31.01.2013, neviđeno rokanje cijena i renomea...

mislim da su popusti izvađeni iz konteksta. Radi se o "odlaznim" modelima. To je praksa u cijelom svijetu... :cool:

Rastakanje imena 12 Sij 2013 18:49 #5379

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Slušalice AH-D400 Denon Urban Raver, namjenjene su prvenstveno mlađim entuzijastima koji slušaju modernu glazbu s naglaskom na bas - idealne za slušanje Techno, Trance, Drum & Bass muzičkih jedinica. Slušalice imaju tehnološki napredan dizajn, s kotačićem za kontrolu zvuka kao specijalnom karakteristikom. Odličan bas moguć je zahvaljujući neodimijskim magnetima. Slušalice dolaze u kompletu s karabinerom, kabelom i pozlaćenim 6.35 mm adapterom.

Preporučena cijena ovih odličnih slušalica je 2400 kn a mi vam ih dajemo uz 60 % popusta, odnosno po nevjerojatnoj cijeni od 999 kn!

Ovdje spomenuti artikal je novi model, nije li malo prerano za takve akcije ??
Il Commendatore

Rastakanje imena 13 Sij 2013 11:46 #5380

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
Audison wrote:
Slušalice AH-D400 Denon Urban Raver, namjenjene su prvenstveno mlađim entuzijastima koji slušaju modernu glazbu s naglaskom na bas - idealne za slušanje Techno, Trance, Drum & Bass muzičkih jedinica. Slušalice imaju tehnološki napredan dizajn, s kotačićem za kontrolu zvuka kao specijalnom karakteristikom. Odličan bas moguć je zahvaljujući neodimijskim magnetima. Slušalice dolaze u kompletu s karabinerom, kabelom i pozlaćenim 6.35 mm adapterom.

Preporučena cijena ovih odličnih slušalica je 2400 kn a mi vam ih dajemo uz 60 % popusta, odnosno po nevjerojatnoj cijeni od 999 kn!

Ovdje spomenuti artikal je novi model, nije li malo prerano za takve akcije ??

Možda je štos u "preporučenoj" cijeni... ;)
Posljednja izmjena: 13 Sij 2013 11:47 od soundnewsdino.

Rastakanje imena 13 Sij 2013 18:02 #5381

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Morti imaš prav, to me podsjeća na Price cutters -nekada kod Sesveta, trgovina sa špecerajem...
Il Commendatore

Rastakanje imena 15 Sij 2013 16:01 #5382

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
Audison wrote:
Morti imaš prav, to me podsjeća na Price cutters -nekada kod Sesveta, trgovina sa špecerajem...

E...neki dan sam se uzalud pokušao sjetit :hmm: kako se zvao taj shop/centar ili kako već. Za ono vrijeme (kraj 80-tih) frajer je za neke stvari imao opake cijene. tamo sam kuipio 2 LP-ja od Nirvane (nevermind i bleech) koji se i nije mogao nabavit u to vrijeme. Cijene praznih kazeta su bile smiješne (Maxell) i to svih kvalitativnih nivoa. Cijena barem 2-3 puta manja nego u običnim shopovima...
  • Stranica:
  • 1
Stranica se generirala za: 0.197 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register