Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: Koliko nas "deru" u SH?

Koliko nas "deru" u SH? 07 Srp 2012 17:49 #3634

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
Evo jedne tabu teme koja meni osobno ide na jetru i zato između ostaloga rijetko kupujem robu po oglasnicima.

Dođe bađa, kupi negdje jeftino ili prošverca iz druge države, onda ovdje nabije cijenu u oglasniku i pravi se nevinašce. A kad na red dođe priča o cijenama nove robe, e onda je prvi koji skače i 'kaka' po trgovcima.

A da na pričam o raznim prevarama, robi koja je promjenila po deset ili više vlasnika, robi koja je tri do pet puta reparirana itd. itd. a sve je prvi vlasnik i stanje 10/10.
Talk About Sound
Administrator je zabranio postanje.

Koliko nas "deru" u SH? 07 Srp 2012 18:08 #3637

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Evo nešto iz prve ruke.
Neki dan sam kupio jedan mali Sansui (više o tome poslije) od prodavača kojem prijatelji dovoze stvari iz vana (uglavnom Švica i Švabija).On te iste stvari riješava-prodaje preko njuškala.

Sjedih tako sa prodavačem jedno sat vremena,ugodno ćaskajući i prepričavajući trgovačke dogodovštine.Vrlo brzo zaključismo da poznajemo određene individue (čitaj prekupce).

Priča 1: dovezem mu ja jedan prekrasan TOTL receiver sa kraja sedamdesetih za 200 EUR,a već sutra na njuškalu osvane nakićeni oglas,ali sa cijenom od 600 EUR :angry:

Priča 2: drugoj individui je prodan drugi TOTL receiver za 200 EUR...i ista priča,na njuškalu sportska cijena od 500 EUR :angry:

Priča 3: dobro poznati preprodavač je vrlo sklon da novom kupcu HP-om pošalje neispravan uređaj :angry:

Priča 4: jedan vrsni elektroničar iz Zagorja se u opće ne libi po nekoliko mjeseci ne platiti uređaj (premda je za njega već dobio nofce)...inače dotična individua je vrlo sklona kontaktirati prodavače sa njuškala i očitati im lekciju po pitanju cijene (premda ga oprema iz oglasa u opće ne zanima) :angry:

Eto ga...bez dlake na jeziku.

S obzirom da gore navedeni prate sve forume (sa svima njima sam barem jedan put kontaktirao) nećemo ih imenovati....svi podatci su poznati redakciji :)
Posljednja izmjena: 07 Srp 2012 18:16 od pepa.

Koliko nas "deru" u SH? primjer anonimnog posta 07 Srp 2012 18:30 #3641

• Anonymous ili koje god drugo paše
  • Anonymous ili koje god drugo paše's Avatar
pepa wrote:
Evo nešto iz prve ruke.
Neki dan sam kupio jedan mali Sansui (više o tome poslije) od prodavača kojem prijatelji dovoze stvari iz vana (uglavnom Švica i Švabija).On te iste stvari riješava-prodaje preko njuškala.

Sjedih tako sa prodavačem jedno sat vremena,ugodno ćaskajući i prepričavajući trgovačke dogodovštine.Vrlo brzo zaključismo da poznajemo određene individue (čitaj prekupce).

Priča 1: dovezem mu ja jedan prekrasan TOTL receiver sa kraja sedamdesetih za 200 EUR,a već sutra na njuškalu osvane nakićeni oglas,ali sa cijenom od 600 EUR :angry:

Priča 2: drugoj individui je prodan drugi TOTL receiver za 200 EUR...i ista priča,na njuškalu sportska cijena od 500 EUR :angry:

Priča 3: dobro poznati preprodavač je vrlo sklon da novom kupcu HP-om pošalje neispravan uređaj :angry:

Priča 4: jedan vrsni elektroničar iz Zagorja se u opće ne libi po nekoliko mjeseci ne platiti uređaj (premda je za njega već dobio nofce)...inače dotična individua je vrlo sklona kontaktirati prodavače sa njuškala i očitati im lekciju po pitanju cijene (premda ga oprema iz oglasa u opće ne zanima) :angry:

Eto ga...bez dlake na jeziku.

S obzirom da gore navedeni prate sve forume (sa svima njima sam barem jedan put kontaktirao) nećemo ih imenovati....svi podatci su poznati redakciji :)

Za ubuduće - ako se kod pisanja posta gore metne kvačica 'anonimni' post - onda taj post izgleda ovak ko ovaj moj bez straha da bu neko upro prstom i rekao - ti kakaš po meni i sl.

Poanta ove cijele kategorije je da se dođe do problema i da se zna za one koji stvaraju iste probleme, a da ljudi koji znaju nešto o tome mogu pisati bez bojazni da im se to kasnije obije o glavu.

lp
admin
Posljednja izmjena: 07 Srp 2012 18:30 od admin.

Koliko nas "deru" u SH? primjer anonimnog posta 07 Srp 2012 18:36 #3643

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Anonymous ili koje god drugo paše wrote:

Za ubuduće - ako se kod pisanja posta gore metne kvačica 'anonimni' post - onda taj post izgleda ovak ko ovaj moj bez straha da bu neko upro prstom i rekao - ti kakaš po meni i sl.

Poanta ove cijele kategorije je da se dođe do problema i da se zna za one koji stvaraju iste probleme, a da ljudi koji znaju nešto o tome mogu pisati bez bojazni da im se to kasnije obije o glavu.

lp
admin

a to si ti...nisam te odma' prepozn'o :)

lp,
ja

Koliko nas "deru" u SH? primjer anonimnog posta 07 Srp 2012 18:38 #3644

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Anonymous wrote:
a to si ti...nisam te odma' prepozn'o :)

lp,
ja
a koji si pak sad ti?? :rofl:

Koliko nas "deru" u SH? primjer anonimnog posta 07 Srp 2012 18:47 #3645

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ic mi,Leklerk :)

Koliko nas "deru" u SH? primjer anonimnog posta 07 Srp 2012 21:08 #3646

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ja sam preprodavač i vi svi lažete :grimasa: :)

Koliko nas "deru" u SH? primjer anonimnog posta 07 Srp 2012 21:32 #3647

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Anonymous wrote:
Ja sam preprodavač i vi svi lažete :grimasa: :)

gosn švercer,a iz koje ste vi priče...1,2,3 ili 4 ? :rofl:

Koliko nas "deru" u SH? primjer anonimnog posta 08 Srp 2012 07:38 #3662

• Pravi preprodavač
  • Pravi preprodavač's Avatar
Nemoj ti meni... JA sam pravi prepordavač i tražil sam 600 Eura + troškove dostave :lova:

Koliko nas "deru" u SH? 08 Srp 2012 09:49 #3666

• Batman
  • Batman's Avatar
Admine,zašto nema opcije anoniman i u drugim temama?
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.152 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register