Konačno mi je uspjelo, ubo sam Dijanu :woohoo: :woohoo: ! Jednostavno nisam mogao odoljeti, bila je to ljubav na prvi pogled.
Iako sam već pomalo mator (tako bi zborio naš drugar DVV), izgleda toga nikad dosta B)
????? ova?
Ajme, đe nađe ovu :lol: .
Nije joj bi blizu. Ova moja je crnka i znade da peva, evo baš sad tu pokraj mene pevuši lagani jazz ,a uz to je još i borac, pravi sumo borac B). Jedino što je hmmm kako to da kažem, polovna, rekli bi ljudi prava polovnjača, ali meni to ne smeta, uostalom izgleda kao nova :silly:
Konačno mi je uspjelo, ubo sam Dijanu :woohoo: :woohoo: ! Jednostavno nisam mogao odoljeti, bila je to ljubav na prvi pogled.
Iako sam već pomalo mator (tako bi zborio naš drugar DVV), izgleda toga nikad dosta B)
TI SI UBIO DIJANU!
Krivo! Ja sam ubijo sedmu od devet, al to sam reko samo tebi, nemoj me sad cinkati Pikardu
Nije pojacalo ali je stigao dugo trazeni dek Teac Z5000. Prvi posle vise od 3 godine potrage po oglasima , na zalost neradi - stabiliztor napona 5V ne daje potreban napon na izlazu, nista sto se nece popraviti.
Nego , koliko bi danas ovo brdo elektronike kostalo po novim hi-end proizvodjacima (posebno sto sumnjam da bi ovi ikad mogli ovako nesto da konstruisu).
U svakom slucaju masina je proradila ( 1 naponski regulator i lampa za osvetljenje prostora iza kasete / sluzi ujedno i za senzor pokretaja trake , su bili vrisnuli , da li je spoj na nozicama lampe bio povod za otkazivanje regulatora ili je uzrok osusena silikonska masa a greju se poprilicno nisam previse istrazivao ) ostaje jos da se zamene sve gumice na njemu sto ce biti glavobolja svoje vrste - naime za Nakamichi dekove su ove zezalice prilicno lako nabavljive ali ne i za Teac Z seriju.........
Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje