Ja nikad ne stavljam LED, uvijek zaruljice, niti jedna LED nije postigla nijansu zaruljice, mozda se nekome svidja izrazito plavo, umjesto zagasito plavo kako kod zaruljice, ali meni to nije to...!
Nagledao sam se svega i svacega sa tim ledicama, ljudi cak bacaju originalne drzace zaruljica, i onda svakojakim trakama lijepe ledice... ma ima svega!
A najvazniji argument kontra ledica je da su one fokusiranog svjetla, a ne kruznog kao zaruljice, i onda difuzori svjetla losije rasprsuju svjetlo po uredjaju.
Vecina zaruljica koje sam ja vidio, su radile i nakon 30 godina (jer su im radni naponi spusteni za 0,5V ili cak cijeli 1 V), a to sto se griju, pa sto, sto se to loseg desilo dok su svijetlile proslih 20- 30 godina?
Uglavnom, ako se vec stavljaju ledice, bar nemojte bacati lezista zaruljica, tako da se uvijek moze napraviti undo...
Samo jos nesto, neko voli VW Bubu originalnu, lijepo sa sjajnim kromiranim odbojnicima, originalni felgama i t d, a netko voli bubu sa sirokim gumama ko u formule 1, spustenu, sa prosirenim blatobranima i u metalik boji... meni je to uzas, no eto nismo svi isti...