Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: Wharfedale E20

Wharfedale E20 05 Stu 2014 22:32 #9066

• htomasov
  • htomasov's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
:hmm:
IMG_0049.jpg

IMG_0050.jpg

IMG_0051.jpg

IMG_0052.jpg

IMG_0055.jpg

IMG_0053.jpg

IMG_0056.jpg

IMG_0054.jpg

:da:
htomasov
Posljednja izmjena: 05 Stu 2014 22:39 od htomasov.
Administrator je zabranio postanje.

Wharfedale E20 06 Stu 2014 07:08 #9067

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Ja imam E30, no jos ih nisam poslusao. Naime ovi zvucnici imaju manu da im se membrana jednostavno odlijepi od kosare zvucnika (uslijed starosti), pa tako je na jednom E30 jedan bas odljepljen, a na drugom oba!
I sad nisamn htio skidati kalotu u centru bas zvucnika da bi lakse centrirao zavojnicu unutar procjepa magneta, vec sam pokusava naci koji drugi sistem, no na tome je ostalo... jos nisu osposobljeni...

Wharfedale E20 06 Stu 2014 07:13 #9068

• htomasov
  • htomasov's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
:ne: A ono ne znam što bi rekao za njih. Nisam nešto previše oduševljen! Nisam čuo one velike E70 i E90, ali ovi Pioneeri ispod sviraju za dvi klase bolje!
htomasov

Wharfedale E20 06 Stu 2014 07:22 #9069

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Pa ja bih kazao da su to rock-party zvucnici. Ja ima iskustva sa E50, i fali im finoce i fokusa... no zato su vrlo efikasni 93-94 dB na 1W 1m! Ja sam ove E30 dobio na poklon, i bas me zivo interesira kako ce zvucati, no kazem... nikako da ih uhvatim srediti, a plus toga jos sam u dilemi KAKO ih srediti....
Tvoj E20 je pocetni model sa malim basom za tu vrstu zvucnika, i vjerojatno zvuci plitko...

Wharfedale E20 06 Stu 2014 08:04 #9070

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Nekad davno devedesetih dobio sam jednu kutiju E30 i jednu E90. Imao sam ta dva mala woofera i dva velika. Točno to što je Kale rekao, svi centratori gornji i donji su se odlijepili, ali znam da sam ih vrlo lako zalijepio. Mislim da je bio neostik. Nije bilo problema sa centriranjem, baterija od 4,5V može puno pomoći, a zračni raspor mi se činio dosta velik. Sigurno su zato takvog nepreciznog, mutnog rock zvuka plus što su visokotonci još veća katastrofa. Skretnice su za baciti, pogotovo kondenzatori. Malih sam se davno riješio, a velike sam prodao prošli tjedan.

Wharfedale E20 06 Stu 2014 13:29 #9072

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
htomasov wrote:
:ne: A ono ne znam što bi rekao za njih. Nisam nešto previše oduševljen! Nisam čuo one velike E70 i E90, ali ovi Pioneeri ispod sviraju za dvi klase bolje!

Ima mi susid E50 stoje mu u kutu sobe nekorišteni,a neće da ih proda :( Ako tebi nisu dobri E20,volija bi ih ćut u mom sustavu :obrva:

Wharfedale E20 06 Stu 2014 16:35 #9075

• htomasov
  • htomasov's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Pozdrav Analogija, jedva sam našao i te male E20 i neću ih prodavati! Maleni si u i slatko izgledaju! Njih ću odniti u Zagreb! Ovdi sam prekrcan uređajima i već imam problem sa dragom! Nema razumijevanja za moje pizdarije! Imam sada ovdi u malom stanu 3 para zvučnika, a u Zagrebu skladište! ;)
htomasov

Wharfedale E20 06 Stu 2014 21:06 #9077

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
htomasov wrote:
Pozdrav Analogija, jedva sam našao i te male E20 i neću ih prodavati! Maleni si u i slatko izgledaju! Njih ću odniti u Zagreb! Ovdi sam prekrcan uređajima i već imam problem sa dragom! Nema razumijevanja za moje pizdarije! Imam sada ovdi u malom stanu 3 para zvučnika, a u Zagrebu skladište! ;)

Ali jednog dana češ se morat vratit iz Zagreba, ja ti se nudim za skladištenje tvojih uređaja :obrva: Neću ti uzet ni kune za skladištenje :ne:

Wharfedale E20 07 Stu 2014 17:30 #9082

• htomasov
  • htomasov's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Morati ćeš platiti kavu i pokazati tvoje skladište prvo ;)
htomasov

Wharfedale E20 08 Stu 2014 16:14 #9092

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
htomasov wrote:
Morati ćeš platiti kavu i pokazati tvoje skladište prvo ;)

Može plaćam kavu :da: i pokazujem skladište :thumbup:
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.154 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register