Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame

Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame 14 Tra 2014 13:56 #7476

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Ti Kinezi :angry: ,bolje bi bilo da i nisu otvarali svoje tržište.Sve su pokupovali i stare dobre firme uništili :blue:
Administrator je zabranio postanje.

Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame 14 Tra 2014 19:10 #7477

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18

Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame 15 Tra 2014 11:05 #7478

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18

Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame 15 Tra 2014 12:53 #7479

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18

Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame 15 Tra 2014 13:28 #7480

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Thorens je priča za sebe,od nekih hvaljen,neki ga ne vole i zaobilaze.Znam samo da sam imao TD 318 i TD 126 mk III. Zamjerku sam imao jedino na ovjes( pogotovo na 126-icu ).Ipak su mi draži istočni gramofoni. Nekako su lipši.
Slušalice ne koristim jer nemam volje da iskrcam dosta novaca za kvalitetne sluše.
Heco je odličan zvučnik. Imao sam XENON 600,ali mi opet nije vrag da mira pa sam ga proda i uzeja JBL L 15

Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame 15 Tra 2014 13:47 #7481

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Hvala Svevišnjem da se netko slaže sa mnom oko ovjesa 126.Zadnje smeće u pogledu toga.Iskreno,sada da ga netko stavi ispred mene i kaže mi radi s njime što hoćeš,čekić bi ga sredio u roku keks.Najgore od najgorega,a imao sam četiri gramofona,dok sam se bavio sa njima.Najbolji bio Sansui sr 333 direct drive...
Alea iacta est !(DES)

Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame 15 Tra 2014 14:41 #7482

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
catalyst wrote:
Hvala Svevišnjem da se netko slaže sa mnom oko ovjesa 126.Zadnje smeće u pogledu toga.Iskreno,sada da ga netko stavi ispred mene i kaže mi radi s njime što hoćeš,čekić bi ga sredio u roku keks.Najgore od najgorega,a imao sam četiri gramofona,dok sam se bavio sa njima.Najbolji bio Sansui sr 333 direct drive...

Zna san doture da češ reagirat šta se tiče 126-ice :obrva: .Ali opet ne bi tako drastično s njim da ga opet imam,prije bi ga proda nego razbija.Ovjes mu je loša strana pogotovo ako ga ne postaviš idealno. Tako da sam ga se riješija i uzeja DD, s kojim mogu šetat po sobi da se ništa ne osjeti u reprodukciji. :thumbup:

Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame 15 Tra 2014 16:41 #7483

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Analogija,toliko mi je živaca pojeo,da bih ga zaista razbio samo da ga vidim,a onoga idiota koji je napravio ovjes,njega bih posebno natamburao! :angry:
Alea iacta est !(DES)

Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame 15 Tra 2014 17:39 #7484

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Imao sam dva Thorensa TD-160 oko 1978-80. i bio sam jako zadovoljan s njihovim radom. Imali su vrlo mekani ovjes, ali to je dobro radilo. Mogao si ga podići i nositi u rukama, čak i lagano njihati i ne bi preskakao jer su se tanjur i ručica zajedno pomjerali. Subšasija je bila OK. Ručica TP-16 mi se jako sviđala i konstrukcijom i radom. Jedini problem su bili pleksi poklopci u toj seriji koji nisu imali prave šarke nego samo osovinicu sa strane oko koje su se okretali. Tu je uglavnom pucalo.

Nekad bilo danas se spominjalo / vintage reklame 15 Tra 2014 18:07 #7485

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.488 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register