Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Technics

Technics RS-b 965 11 Srp 2014 00:23 #8110

Mala pomoć i mišljenje o Technics decku rs-b965 i za koliko para bi ga se moglo naći?
Pere!
Administrator je zabranio postanje.

Technics RS-b 965 11 Srp 2014 07:49 #8111

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Depeche Mode 1 wrote:
Mala pomoć i mišljenje o Technics decku rs-b965 i za koliko para bi ga se moglo naći?

A di si P....Je si li živ? To je kvalitetan deck :thumbup: Drži on dobru cijenu pa ako je očuvan cijena mu ide od 800 do 1000 kn.Samo kod kupovanja kazića moraš bit oprezan.

Technics RS-b 965 27 Srp 2014 12:57 #8211

965 ica stigla....jesan stari kuburim nekako.
Pere!

Technics RS-b 965 27 Srp 2014 14:12 #8212

Sve zadovoljavajuće, osim dvi funkcijske tipke šta brkaju komande.
Fast forward svaki 3 ili 4 put zabuca sa premotavanjem natrag i još jedna meni nebitna funkcijska tipka zna štekat.
Pretpostavljam mikroprekidači, prljavština ili oksidiranje od zuba vremena.
Pere!

Technics RS-b 965 27 Srp 2014 14:25 #8213

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Depeche Mode 1 wrote:
Sve zadovoljavajuće, osim dvi funkcijske tipke šta brkaju komande.
Fast forward svaki 3 ili 4 put zabuca sa premotavanjem natrag i još jedna meni nebitna funkcijska tipka zna štekat.
Pretpostavljam mikroprekidači, prljavština ili oksidiranje od zuba vremena.

Ajde nek si ti meni živ i zdrav :thumbup: .Ti botuni znaju zazat,uđe prašina u te tipke, ali ništa strašno,da se to sredit,važno je da je on estetski u redu

Technics RS-b 965 27 Srp 2014 14:42 #8214

Kako mi je rekao vlasnik u kojeg sam ga kupio, prvi čovjek koji ga je koristio je bio pokojni audiofil (Korčulan) Cetinić-Frankos...nije radio nekih 8 godina i onda je došao u njegove ruke i valjda ga je on malo sredio jer radi ok.
Jučer sam ga tstirao na par kromuša i metalki, neman zamjerku na zvuk i preformanse,,,,izrazito mala razina šuma i to bez ikakvog dolbija i onog MPX filtera.
Stvarno djeluje kao ozbiljan uređaj.....
Pere!

Technics RS-b 965 27 Srp 2014 15:57 #8215

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Depeche Mode 1 wrote:
Kako mi je rekao vlasnik u kojeg sam ga kupio, prvi čovjek koji ga je koristio je bio pokojni audiofil (Korčulan) Cetinić-Frankos...nije radio nekih 8 godina i onda je došao u njegove ruke i valjda ga je on malo sredio jer radi ok.
Jučer sam ga tstirao na par kromuša i metalki, neman zamjerku na zvuk i preformanse,,,,izrazito mala razina šuma i to bez ikakvog dolbija i onog MPX filtera.
Stvarno djeluje kao ozbiljan uređaj.....

Ja iman Akai GX 75 Mk II,to je ta kategorija uređaja oko 1000 DM prije nekih 20 i nešto godina.U ono vrijeme su mi bili nedostižno skupi, a danas ih možeš dobit za male pare i ako imaš dosta kazeta možeš uživat snimajući :obrva:

Technics RS-b 965 27 Srp 2014 16:54 #8217

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Osobno nisam imao puno kontakta sa boljim Technics deckovima. Moj jedini Technics je bio RS-M7 kojeg sam dobio vrlo prljavog, ali potpuno ispravnog. Zamijenio sam gumicu i radio je jako dobro s obzirom na cjenovni razred. Falilo je dosta visokih tonova. Jedino nije imao kapu na Rec.Level pa je izgledao ružno. Zato je i otišao.

Technics RS-b 965 27 Srp 2014 17:27 #8221

Pere!

Technics RS-b 965 27 Srp 2014 17:28 #8222

Nikad ga nisam vidio uživo i ne znam dal'ih je bilo uopće u to vrijeme u tadašnjoj zemlji kupit priko Exportdrva kao zastupnika za Technics?
Pere!
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.176 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register