Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: SH i novo

Odg: SH i novo 23 Lip 2012 13:59 #3320

• Jackson
  • Jackson's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Uzeo Cambridge Audio 350A za komp za tu cijenu. U dućanu 2990kn, za keš valjda 2700.

SH forever :kupanac:

EDIT: Iako moram priznati da je super za vidjeti da su cijene audio uređaja u hrvatskim dućanima uglavnom u granicama preporučene maloprodajne cijene, što znači da u Njemačkoj, Engleskoj ili drugim zemljama uređaj košta jednako kao u RH. Recimo, računalne komponente se praktički uvijek isplati švercati iz inozemstva jer su jeftinije (oko 15-20% u Njemačkoj i Austriji, nekad i više), dok za audiofiliju to nije slučaj, barem što se tiče redovne ponude.
Posljednja izmjena: 23 Lip 2012 14:04 od Jackson.
Administrator je zabranio postanje.

Odg: SH i novo 11 Srp 2012 11:19 #3732

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
Ovo je zanimljiva tema o kojoj mi je teško raspravljati jer sam zainteresirana strana ;)

Trenutna situacija nije blistava. "Elitni biznis" se pretvara u trgovinu na placu. Nema želja i snova kao i što ima sve manje robe od pedigrea i prestiža. Dugoročno to je za posao loše. zanimljivo je kada i neki "padobranac" uleti na neki forum po savjet i napiše da želi nešto novo odmah ga poklope. Ko da je sramota kupit novo.... :angry:

Odg: SH i novo 11 Srp 2012 12:43 #3734

• komandant data
  • komandant data's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
soundnewsdino wrote:
Ovo je zanimljiva tema o kojoj mi je teško raspravljati jer sam zainteresirana strana ;)

Pa i mi ostali smo zainteresirana strana, samo (većinom) ona druga! :)

Odg: SH i novo 12 Srp 2012 11:07 #3737

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Stariji lik dođe kod mene s namjerom da kupi Sennheiser HD800. Nakon razgovora nudim mu popust od 20 posto za cash/kartica, no on kaže da mora još malo razmisliti jer kao preko interneta može se dobiti jeftinije. Navedene sluške kod mene u trgovini su 7800, dok kod trenutno glavnog uvoznika su 8300. Koliko je meni poznato mnogi uvoznici nisu laki na davanju popusta vecih od 10 posto cash only, a SH ponuda sluški i nije baš da bi se moglo tako razgovarati s trgovcima.
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

SH i novo 14 Srp 2012 17:58 #3756

• Jackson
  • Jackson's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
SH ne može postojati ako nitko ne uzima novo.

Ne znam kakva je situacija u audiofiliji, ali da vidite kompjutersko SH tržište... Sve se urušilo prije par godina. Dok je nekad bilo novih komponenti po SH cijenama par mjeseci nakon izlaska, danas se prodaje uglavnom stari šrot po cijenama novoga.

SH i novo 18 Srp 2012 20:03 #3853

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Dobio sam neke neformalne vijesti da pojedini zvučnički brendovi su digli cijene za euro tržište. S obzirom na to trenutna ponuda na HR tržištu je zapravo usluga potencijalnim kupcima...
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

SH i novo 19 Srp 2012 07:05 #3856

• komandant data
  • komandant data's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Jackson wrote:
SH ne može postojati ako nitko ne uzima novo.

U potpunosti si u pravu, ali još može postojati TH, FH itd. tržišta!
:rolol:
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.171 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register