Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: dynaudio 24W100

Odg: dynaudio 24W100 29 Ožu 2012 17:06 #1734

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
Dorian wrote:
idući tjedan i ja konačno krećem u dynaudio avanturu,drugi put u životu i točno 30 godina nakon prvog uspješnog pokušaja,a tek kad počnem kmečati za u pomoć.... :(
slaže se u kup,30w100,17w75lq,m560d,t330d :huh:

Četverostazni zvučnik? Bogami to je knedla. Ako to dovedeš u red skidam kapu... ;)
Administrator je zabranio postanje.

Odg: dynaudio 24W100 29 Ožu 2012 17:52 #1741

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
A znam,jasno mi je sve,ali driveri su mrak,vrijedi se potrudit,dijelom će biti po proračunu,većim dijelom bojim se po sistemu uzaludnih pokušaja,no to je ipak sve iz hobija,a i nikud mi se ne žuri,drivere sam godinama polako skupljao,pa što ispadne na kraju,a valjda će i ekipa negdje pomoći kad zapnem,bit će pive i janjetine, :) ....
Posljednja izmjena: 29 Ožu 2012 17:53 od Dorian.

Odg: dynaudio 24W100 29 Ožu 2012 19:15 #1760

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Jedini način za nabaviti Dynaudio drivere je kupovina zamjenom za neispravne, tako da nije neinteresantno nabaviti neispravne drivere.
Još jedna mogućnost za eksperimentiranje, ako ste pratili produkciju američke firme SWAN koja kroz firmu HiVi (Kina) nudi drivere koji su kopije Dynaudio drivera ( ne znam u kojoj mjeri ). Često se pominju kao zamjene jer se originali ne mogu kupiti u slobodnoj prodaji.

www.swanspeaker.com/products/products.aspx?cid=9&sid=56

Odg: dynaudio 24W100 29 Ožu 2012 20:24 #1787

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
da,poznato je to da se mogu neispravni zamjeniti za nove i to je skroz dobra fora,svako malo se za sitnu lovu pojave neispravni,ja sam lovao po net-u,nove nokorištene i nakon cca.3 god skupio što sam htio,jedino mi je promaknula xl verzija basova,pa sam na kraju uzeo obične.uglavnom od kad sam prije 30god složio SBI-2,ostao sam vjeran dynaudiu,ovo je sad samo nadogradnja neke ljubavi iz djetinjstva...

Odg: dynaudio 24W100 29 Ožu 2012 21:06 #1796

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
I ja sam radio SBI početkom 80-tih. Bila je to verzija SBI-2 u kutiji SBI-4 koliko se sjećam 30W54-D54-D21 u početku sa SBI skretnicama kasnije sa Dynaudio skretnicama. Devedesetih sam ih obnovio s novim ovjesima na 30W54 i prebacio u manje kutije jednostavnog izgleda i izrade od blažujke.

ali sam tada imao sustav za mjerenje i ustanovio da su te skretnice neupotrebljive te sam napravio vlastite i rezultat je bio po meni vrlo dobar s obzirom na kutiju koja nije baš mrtva.
Sačuvao sam nekoliko krivulja.

• Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.139 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register