Bio sam obecao da cu postati napredak radova na ovom mom drugom G22000 receiveru, ali oduuuuzilo se sve to skupa. Jednostavno tesko je odvojit dovoljno vremena za to, no opet nije mi ni prisha, prvi G22000 radi ko urica, pa je ionako ovaj drugi komplet zamisljen kao backup ovom prvom...
Dakle, trenutno duze vremena izlazni dio ovog dvodjelnog receivera je predmet mog fokusa (i vec stoji rastavljen ko zna koliko).
Zavrsena je restauracija i osvjezavanje obje driverske ploce i obje ploce napajanja, dakle evo ih:
pa samo ploce napajanja (sa protection dijelom), plave tockice pokazuju sve sto sam mijenjao na njima...
... pa driverske plocice (na njima sam mijenjao cak i BIAS diode STV3H, preventive radi)
a sad pogledajte ovaj detalj:
ovo je jedan dio plocice od napajanja nakon sto sam odstranio stari kalofonij, vidi se lijepo kako je ispod stop laka lagano zapoceo proces korozije, i sad zamislite da uopce nije bilo kalofonija!
Zato, iako ima razmisljanja da kalofonij je nepotreban, da na sebe godinama cak i lijepi prljavstinu, ja usprkos takvim razmisljanjima i dalje nanasam novi sloj kalofonija na sve plocice koje ja odradim.
To u ovom slucaju izgleda ovako:
Eto, jos jedan korak blize cilju