htomasov wrote:
Stvarno izgledaju odlično! Jednom sam davno slušao neke Sansui zvučnike, ali ne mogu se sjetiti više kako su mi zvučali! Da li su ti zvučnici bili u rangu ili bar blizu JBL, KEfa ili B&W?
Prvo, pozdrav novom članu

stisao posao, pa ne vidjeh ovu temu do sada. Imam skoro iste kutije koje ti želiš uzeti pa mogu napisati svoja iskustva. moje su broj veće SP 7300 / SPX 7700, razlika je samo što je bas driver kod 7300 16 incha a kod 6700 je 13 incha. Srednjetonac, visokotonac i super visokotonci su isti. Archie ti je već napisao da zvučnici vrijede tih 200€, ja sam svoje prije par godina platio 2.500kn.
Sad ću te vjerojatno malo razočarati, ali sound tih zvučnika je najblaže rečeno loš. Kutijast, mutan, bas ni izbliza ne ide duboko ( unatoč 16 incha ) Jbl, Kef, Bowersi, su ipak nešto sasvim drugačije, to se ne može nikako uspoređivati. Kutije su lijepe, pogotovo ako su očuvane i u mint stanju , vrijede kao kolekcionarski primjerci, ali kao što već rekoh, za neko ozbiljnije slušanje baš i nisu .
Kod mene su samo membrane srednjotonaca loše izgledale ( u medjuvremenu sam to sredio ), pa sam prilikom refresha izvadio i taj ogromni bas driver i kako mi se učinio jako jako lagan išao sam vidjeti koliko je težak. 1.25 Kg! Za usporedbu manji 12 incha bas driver kod JBL-a - 9.5Kg.