Dorian wrote:
Uf,kad se sjetim,ja sam u poljoobskrbi visio bar dva puta mjesećno u to doba i svaki put sam pokupio sve kataloge i cjenike i tako godinama,bila je puna kartonska kutija veličine stare crt tv od 72cm,na žalost u jednom od mnogobrojnih seljenja je to sve na žalost završilo u smeću,puno prije nego sam se ponovno uključio na forume.Uh,sad mi je krivo za poludit.
A dobro... nije bas sve od Sansuia za pozeliti... znam ona serija Super Compo je bila HiFi za siroke narodne mase. OK u to doba treba sa sa rezervom uzeti pojam siroke narodne mase, jer vecini je bilo za slusat longplejke Tosca 15 ili 20...
Ali za cime ja danas placem, dobio sam dva ogromna postera sa Sansui AU - TU proizvodima i ku zna di je to zavrsilo u bespucima povjesti, to vise nikad nisam nasao, pa niti na eBayu...
Inace, ja kako nisam bio nadomak Zagrebu, ja sam postom komunicirao tada sa konsignacijama, i imao sam i ja brdo prospekata, sto Akai-a (Avtotehna Ljubljana), Sanyo (Autocommerce Merkur - Zagreb), Rotel (Ferimport Zagreb), Grundig (OTP - Zagreb), AR (Kontaktor Beograd)... i da ne nabrajam dalje....