Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Šljakenzi nam forum mkII

Šljakenzi nam forum mkII 29 Kol 2012 16:29 #4176

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
pepa wrote:
U kopnenoj Hrvatskoj stanje regularno :)
Ma je sada i u mornarici :) ... ali nije bilo prije pola sata... opet blank screen i ona poruka o fatalnoj greski na serveru.
Administrator je zabranio postanje.

Šljakenzi nam forum mkII 31 Kol 2012 15:47 #4286

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Šefe,imam jedno pitanjce...zašto mi na ipad-u (safari) kada odgovorim u nekoj temi,ne da na vrh stranice nego stalno vraća na dno (na napisani odgovor) ?
Unaprijed zahvalan... ;)

Šljakenzi nam forum mkII 31 Kol 2012 17:35 #4297

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
A ja pitam po ko zna koji put... zasto ne dobivam obavijesti o novim postovima u temama za koje sam "pretplacen" za to? Ostavija sam ti i korisnicko ime i shifru, pa opet nista :blue:

Šljakenzi nam forum mkII 08 Ruj 2012 18:29 #4501

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
Kale wrote:
A ja pitam po ko zna koji put... zasto ne dobivam obavijesti o novim postovima u temama za koje sam "pretplacen" za to? Ostavija sam ti i korisnicko ime i shifru, pa opet nista :blue:
Ja sam probal na sve moguće načine ali jedino kaj mi ostaje je (vrlo nevoljko) prebaciti krivnju na tvog email providera jer sa svim mailovima koje sam probao pod tvojim profilom (gmail, yahoo mail, hotmail, ms exchange, sound news, t-com) dojave rade za tvoj profil. Jedino što mi dakle pada na pamet da tvoj isp ne voli previše php mailere kakvog koristi i ovaj naš forum.

Savjet: otvori si jednu đabe gmail adresu i ja ti drage volje promjenim promjenim podatke da ti obavijesti idu na nju.

Sorry ali jednostavno ne znam kako drugačije da ti pomognem. :(
Talk About Sound

Šljakenzi nam forum mkII 09 Ruj 2012 05:08 #4508

• ne.dobri
  • ne.dobri's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
admin wrote:
Ja sam probal na sve moguće načine ali jedino kaj mi ostaje je (vrlo nevoljko) prebaciti krivnju na tvog email providera jer sa svim mailovima koje sam probao pod tvojim profilom (gmail, yahoo mail, hotmail, ms exchange, sound news, t-com) dojave rade za tvoj profil. Jedino što mi dakle pada na pamet da tvoj isp ne voli previše php mailere kakvog koristi i ovaj naš forum.

Savjet: otvori si jednu đabe gmail adresu i ja ti drage volje promjenim promjenim podatke da ti obavijesti idu na nju.

Sorry ali jednostavno ne znam kako drugačije da ti pomognem. :(

Dva su moguca rjesenja:

1. Laksi nacin
Kale u konfiguraciji svog mail-a mora staviti server sound-news.net u Whitelist listu kako mail server ne bi zaustavljao mail.

2. Tezi, ali pravi nacin
Admin na serveru mora pronaci dio gdje se generira Header PHP-maila koji se salje. Software za slanje mail-a ocito generira Header sa premalo podataka pa ga zbog toga neki serveri klasificiraju kao Spam, npr. Serverski Spam Assasin je na to posebno osjetljiv.
Treba doprogramirati par linija za generiranje headera kod slanja mail-a (search Google - php mail generating header). Cim je vise podataka u Headeru mail-a, to je manja mogucnost da ce ga Antispam programi zaustaviti.

Pozdrav svima
ne.dobri
Posljednja izmjena: 09 Ruj 2012 05:12 od ne.dobri.

Šljakenzi nam forum mkII 09 Ruj 2012 10:04 #4512

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Rijeseno! Prebacio sam dojavu na t-com email i radi uredno. Sad do cega je a i do koga je manje mi je vazno...

Šljakenzi nam forum mkII 09 Ruj 2012 11:58 #4517

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
ne.dobri wrote:
2. Tezi, ali pravi nacin
Admin na serveru mora pronaci dio gdje se generira Header PHP-maila koji se salje. Software za slanje mail-a ocito generira Header sa premalo podataka pa ga zbog toga neki serveri klasificiraju kao Spam, npr. Serverski Spam Assasin je na to posebno osjetljiv.
Treba doprogramirati par linija za generiranje headera kod slanja mail-a (search Google - php mail generating header). Cim je vise podataka u Headeru mail-a, to je manja mogucnost da ce ga Antispam programi zaustaviti.

Pozdrav svima
ne.dobri
ne.dobri - dobra ;) Samo moram vidjeti koliko joomla ima veze s time, a koliko mailer domene.
Talk About Sound

Šljakenzi nam forum mkII 09 Ruj 2012 15:21 #4519

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
Banzai! Riješeno mail pitanje - jednostavno sam se otarasio cijele php mailer priče i prešao na smtp (ne daju pristup php.ini fileu) pa mi ne pomaže ni Sendmail jer ne mogu složiti vlastiti header ovak ili onak.

Sad bi trebalo biti oke za sve.
Talk About Sound

Šljakenzi nam forum mkII 28 Lis 2012 21:43 #5018

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Pravi je užitak slati PP :grimasa:

Šljakenzi nam forum mkII 03 Pro 2012 20:52 #5171

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
od uvijek mi bi draga ona..."svi junaci nikom ponikoše..." :cool:
Stranica se generirala za: 0.194 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register