admin wrote:
Ja sam probal na sve moguće načine ali jedino kaj mi ostaje je (vrlo nevoljko) prebaciti krivnju na tvog email providera jer sa svim mailovima koje sam probao pod tvojim profilom (gmail, yahoo mail, hotmail, ms exchange, sound news, t-com) dojave rade za tvoj profil. Jedino što mi dakle pada na pamet da tvoj isp ne voli previše php mailere kakvog koristi i ovaj naš forum.
Savjet: otvori si jednu đabe gmail adresu i ja ti drage volje promjenim promjenim podatke da ti obavijesti idu na nju.
Sorry ali jednostavno ne znam kako drugačije da ti pomognem.

Dva su moguca rjesenja:
1. Laksi nacin
Kale u konfiguraciji svog mail-a mora staviti server sound-news.net u Whitelist listu kako mail server ne bi zaustavljao mail.
2. Tezi, ali pravi nacin
Admin na serveru mora pronaci dio gdje se generira Header PHP-maila koji se salje. Software za slanje mail-a ocito generira Header sa premalo podataka pa ga zbog toga neki serveri klasificiraju kao Spam, npr. Serverski Spam Assasin je na to posebno osjetljiv.
Treba doprogramirati par linija za generiranje headera kod slanja mail-a (search Google - php mail generating header). Cim je vise podataka u Headeru mail-a, to je manja mogucnost da ce ga Antispam programi zaustaviti.
Pozdrav svima
ne.dobri