Uf... danas je nedilja, pa evo malo da pogledam i forum... Ajde da postam par slika sta me je to zadesilo. OK, ne ocekujte spektakularne radove kao kod Abyja, njega vec nema na forumu dugo, sad znamo svi zasto - covjek iz temelja renovira svok kutak za zivljenje)... BTW kad smo vec kod toga, pa sta je tebe Gord zadesilo da te nema ovako dugo ovdi?
OK, di smo stali... a, daaa... ja u baustelskim poslima... radi se o ovome:
Naime mijenjam garazna vrata… i neko bi rekao nes ti posla… ali brate mili uzas…
Prvo sam pola garaze morao izmakniti da bi oslobodio prednji zid za raditi. A oni koji su bili u mene znadu da ovaj ormar je uvik ima materijala bar dvista kila

... a koliko je stvari bilo povise, pa sa strane…. Sve to trebalo izmistiti, i zastiti… pa sam struju trebao premjestati jer nova vrata su i sira i visa… pa cak i jednu vodovodnu cijev… i onda je dosao dan stemanja betona. Uf… dva puta je manji kamion nosio materijal… kako znate u nas je beton zakon, a losa stvar toga je da kada trebate nesto adaptirati, satarete se dok ga izstemate a onda jos triba taj gradjevinski otpad i odnit... i onda dosli mestri za naliti betonom novi otvor, pa dok su salovali, dok se to nalilo… i onda sada evo cekam dva dana da se kashuni skinu (bocni su skinuti dan nakon, ali ovaj za nadvoj kazu treba bar dva dana da stoji. I ja kazem idem bar usisati i pomesti prashinu koje je stemanje nanilo u garazu, a ima je tona, tako da cu i danas provesti unutra, a sutra se mestri vracaju nazad, jer trebaju inkartati otvor i ovo oko otvora… pa kada se to osushi, onda dolazi montaza vrata…
Na ovaj posao sam bio primoran jer da bi stavio klimu, morao sam rijesiti se ovih limenih garaznih vrata koji nisu nista dihtala a plus toga su grijala ka spaher kada bi sunce uprlo u njih… ovo lito sam definitivno zakljucio da bez klime ne mogu raditi doli, naime ovo lito je ubitacno. Ajme kad ce jesen...