Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: Pink Floyd

Pink Floyd 17 Tra 2016 13:31 #11333

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
  • Volim brisa?e i žute lampice
Zanima me da li među Vama postoje fanovi Floyda.?
Veliki sam ljubitelj i kolekcionar (ne koliko sam ljubitelj) Floyda te me zanima razmjena (otkup) svega vezanog za Pink Floyd i solo karijere članova benda.
Trenutno potražujem Pulse Vinyl box set.
U zamjenu za Floyde mogu ponuditi i egzotične snimke Beatelsa poput zapakovanih 8track kaseta.
Pozdrav
Administrator je zabranio postanje.

Pink Floyd 17 Tra 2016 20:23 #11334

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Nisam neki posebni ljubitelj Pink Floyda, onako standardno. Imam vinil Dark Side (quadro) kojeg je davno izdao Jugoton i dosta Cd-ova u flac format, blizu 30.

Pink Floyd 18 Tra 2016 13:48 #11337

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
Archie wrote:
Nisam neki posebni ljubitelj Pink Floyda, onako standardno. Imam vinil Dark Side (quadro) kojeg je davno izdao Jugoton i dosta Cd-ova u flac format, blizu 30.

Zbog tog albuma sam isel delati diy quadro-foniju doma. I u ono vreme sam bil vrlo napredan :)
samo glazbu slusam :)

Pink Floyd 18 Tra 2016 17:11 #11338

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
maltus wrote:
Archie wrote:

Zbog tog albuma sam isel delati diy quadro-foniju doma. I u ono vreme sam bil vrlo napredan :)

Jedno vrijeme sam imao Akai quadro receiver, ali nikad nisam poslušao kako to zvuči. Imam još jednu quadro ploču, John Keating - Space Experience.

Pink Floyd 18 Tra 2016 18:06 #11341

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
Archie wrote:
maltus wrote:
Archie wrote:

Jedno vrijeme sam imao Akai quadro receiver, ali nikad nisam poslušao kako to zvuči. Imam još jednu quadro ploču, John Keating - Space Experience.

Zvuci svemirski!
Bez sale, imal sam sve SQ ploce izdane kod nas ali PF su posebna prica. To je bil i ostal treci svemir u glazbi. Ako imas dobru glavu na gremu, isplati se sve upogoniti.

Pink Floyd 20 Tra 2016 08:47 #11345

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Quadrofonija me jako zanima ,čitao sam nešto o njoj al mi još nije sve jasno.
Ploču DSOTM Jugoton tisak quadro imam i to u krasnom stanju ali još je nisam ima prilike čut.
sta mi je sve potrebno kako bi uživa u tome osim 4 zvučnika.
Koliko sam svatia tribe mi quadro reciver (amp nisam nikad vidia) ili nekakav pretvarač koji baš ne kužim.
Također ne znam da li igla na gramu ima veze ?
Da li zvučnici u quadro sistema moraju ili je poželjno da su isti?
Pratia sam jednog Onkya prije cca godinu dana na njuškalu al mi bilo puno para. :gum:
Posljednja izmjena: 20 Tra 2016 08:48 od BigGame.

Pink Floyd 20 Tra 2016 10:16 #11346

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
BigGame wrote:
Quadrofonija me jako zanima ,čitao sam nešto o njoj al mi još nije sve jasno.
Ploču DSOTM Jugoton tisak quadro imam i to u krasnom stanju ali još je nisam ima prilike čut.
sta mi je sve potrebno kako bi uživa u tome osim 4 zvučnika.
Koliko sam svatia tribe mi quadro reciver (amp nisam nikad vidia) ili nekakav pretvarač koji baš ne kužim.
Također ne znam da li igla na gramu ima veze ?
Da li zvučnici u quadro sistema moraju ili je poželjno da su isti?
Pratia sam jednog Onkya prije cca godinu dana na njuškalu al mi bilo puno para. :gum:

Moras imati 4 jednaka pojacala sa 4 jednaka zvucnika. I naravno SQ-dekoder. Quadro, ne surraund, pojacala imaju u sebi i pripadajuci dekoder ili dekoderima. Gramofon je standardni sa nekim boljim pick-upom.
To je preteca danasnjeg kucnog kina koje je ipak visekanalno i nejednakim pojacalima/zvucnicima. To mi bas i nije neka prednost....
Poglec.
Sretno!

Pink Floyd 20 Tra 2016 17:11 #11347

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Havala na savjetima.
Da zaključim trebaju mi dva para istih zvučnika ( šta baš nije lako), quadro decoder ili quadro reciver , dobar gram i dobra zvučnica.
Pošto imam ova ista Mitsubishi DA-A 10 pojačala da li netko ima za posudit Q decoder?
Umirem od želje da poslušam DSOTM s osječajem da si u centru benda.

Pink Floyd 20 Tra 2016 18:55 #11348

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
BigGame wrote:
Havala na savjetima.
Da zaključim trebaju mi dva para istih zvučnika ( šta baš nije lako), quadro decoder ili quadro reciver , dobar gram i dobra zvučnica.
Pošto imam ova ista Mitsubishi DA-A 10 pojačala da li netko ima za posudit Q decoder?
Umirem od želje da poslušam DSOTM s osječajem da si u centru benda.

Nisam siguran da itko ima quadro decoder, najlakše je doći do nekog quadro receivera.

Pink Floyd 20 Tra 2016 19:05 #11350

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
Ja sam tada dekoder napravil sa nekim Motorolinim chipom. Izguglaj malo.
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.302 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register